Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


PBLA paziņojums

Par gadskārtējo valdes sēdi

Laikraksts Latvietis Nr. 616, 2020. g. 30. sept.
PBLA pārstāvniecība -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Pasaules Brīvo latviešu apvienības valde ziņo, ka gadskārtējā 2020. gada sēde notiks šī gada 2. un 3. oktobrī, attālināti Zoom platformā.

Sēdes atklāšanā 2. oktobrī pulksten 14.00 pēc Rīgas laika uzrunu latviešu organizētajai sabiedrībai ārpus Latvijas teiks Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

Ministru prezidenta uzrunai sekos Ārlietu ministrijas parlamentārās sekretāres Zandas Kalniņas-Lukaševicas ziņojums par diasporas politikas aktualitātēm un iepazīšanās ar jauniecelto Ārlietu ministrijas Speciālo uzdevumu vēstnieci diasporas jautājumos V.E. Elitu Gaveli.

Programmu noslēgs PBLA dalīb­organizāciju vadītāju ziņojumi, no kuriem varēsit uzzināt par organizāciju darba plāniem un izaicinājumiem nākamajam darbības gadam.

Aicinām latviešu organizāciju vadītājus, valdes locekļus un sabiedriskā darba veicējus visā pasaulē pieslēgties PBLA valdes sēdes formālajai daļai šī gada 2. oktobrī no pulksten 14.00 līdz 18.00. Savu interesi lūdzam pieteikt, rakstot uz e-pastu: pbla@pbla.lv līdz 28. septembrim. Katrs reģistrētais dalībnieks saņems attālinātās pieejas saiti un varēs sekot uzrunām un sēdes norisei.

PBLA pārstāvniecība



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com