Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


PLEIF-2020

God. Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju foruma dalībnieki!

Laikraksts Latvietis Nr. 624, 2020. g. 18. nov.
PLEIF – 2020 Rīcības komiteja -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
PBLA_PLEIF

PBLA_LR_ArlietuMin

Paldies par jūsu interesi piedalīties Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forumā, kurš šogad notiek Rīgā ar nemainīgu Ārlietu ministrijas un PBLA sadarbības partneru atbalstu!

Sakarā ar valdības izsludināto Ārkārtas situāciju Latvijā, PLEIF-2020 Rīcības komiteja mainīja pasākuma formātu no daļēja klātienes un daļēji attālināta uz tikai tiešsaistes formātu. PLEIF vēl joprojām notiks plānotajā dienā un laikā šī gada 19. novembrī plkst. 14.00, tikai dalībniekiem, kas reģistrējušies apmeklēt Forumu klātienē, būs jāpieslēdzas attālināti.

Reģistrācija attālinātai dalībai vēl iespējama PLEIF interneta vietnē. Formāta maiņa neietekmēs pasākuma programmu.

PLEIF – 2020 programmu sāksim jau plkst.13.00 ar virtuālām pusdienām, kuru laikā tiks straumētas intervijas ar aizvadītā gada Foruma dalībniekiem un viņu atzinumiem par PLEIF – 2019 Valmierā.

Svinīgajā atklāšanā plkst. 14.00 dalībniekus uzrunās PBLA priekšsēde Kristīne Saulīte, Latvijas Valsts prezidents Egils Levits un ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Zanda Kalniņa Lukaševica.

Tālāk programmā Andris Rubīns, CEO (Chief Executive Officer) un partneris firmā NORD DDB Rīga, stāstīs par vienota Latvijas tēla veidošanas gaitu, apkopojot panākto progresu, kopš PLEIF-2019 Valmierā. Diskusiju daļā eksperti veidos Latvijas ceļa karti ekonomikas atveseļošanai (Latvia's Road Map to (post-COVID) Economic Recovery), kā arī pieskarsies starptautiskajām un reģionālajām uzņēmējdarbības iespējām – zaļās enerģijas nākotnei Eiropā (Capitalising on Europe's Green Energy Transition). Dalībniekiem arī būs iespēja uzzināt par Trīsjūru iniciatīvu (The Three Seas Initiative), kas ir vairāku Eiropas valstu un ASV kopējs nākotnes projekts infrastruktūras, transporta un enerģētikas sistēmu uzlabošanā. Par šo starptautiski nozīmīgo projektu informāciju sniegs Ārlietu ministrijas Valsts sekretārs Andris Pelšs, The Atlantic Council Vašingtonā eksperts vēstnieks Richard Morningstar, ALTUM vadītājs Reinis Bērziņš un Apvienotās Amerikas baltiešu komitejas izpilddirektors Karl Altau. Pilnu foruma programmu skatiet https://www.pleif.lv/agenda/.

Visi reģistrētie viesi varēs sekot līdzi foruma gaitai interneta vietnē www.pleif.lv, kur arī būs iespēja uzdot jautājumus. Foruma darba valoda šogad būs angļu, sinhronais tulkojums tiks nodrošināts.

PLEIF – 2020 Rīcības komiteja



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com