Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Atzinības raksti Latviešu ciemā

LAAJ un PBLA Kultūras fonds piešķīra

Laikraksts Latvietis Nr. 627, 2020. g. 9. dec.
Ingrīda Biezaite -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LatviesuCiems

No kreisās: Ingrīda Houka (Hawke) un Elvīra Latiša ar Atzinības rakstiem. FOTO no Latviešu ciema arhīva.

No kreisās: Ingrīda Houka (Hawke) un LAAJ vicepriekšsēde Viktorijā un MLOA valdes priekšsēde Anita Andersone ar Atzinības rakstiem. FOTO no Latviešu ciema arhīva.

Latviešu apvienības Austrālijā un Jaunzēlandē (LAAJ) piešķīra atzinības rakstu:

Latviešu Ciema Melburnā vadībai un darbiniekiem – par pašaizliedzīgu un izcilu aprūpi Latviešu Ciema iedzīvotājiem, gādājot par vecākā gadagājuma un visneaizsargātajiem latviešiem koronavīrusa pandēmijas laikā.

Ingrīdai Houkai (Hawke) – par pašaizliedzīgu un ilggadīgu darbu Melburnas Latviešu Ciema un Daugavas Vanagu labā!

Anita Andersone Laikrakstā Latvietis raksta: „Latviešu Ciemam vislielākais izaicinājums ir bijis nodrošināt savu iedzīvotāju – un līdz ar to darbinieku – veselību un labklājību. Korona vīrusam izceļoties, Ciema vadība ātri noreaģēja, pieņemot grūto lēmumu, noslēgt Aprūpes namu, nepieļaujot viesošanos, pat pirms Valdības noteikumi nāca spēkā. Ciema vadība ir strādājusi mērķtiecīgi un pašaizliedzīgi, lai iedzīvotājiem nodrošinātu ne tikai veselību, bet arī ierastās ikdienas dzīves turpināšanu. Nodarbības un sarīkojumi ir turpinājušies, ievērojot veselības nodrošināšanas likumus. ...

...Mēs Melburnā varam būt lepni un pateicīgi, ka par mūsu sabiedrības vecākajiem un vismazāk nodrošinātajiem locekļiem gādā ar tik lielu sirsnību, nesavtību un apzinību.“

* * *

Pasaules brīvo latviešu apvienība – Kultūras fonds 2020. gadā piešķīra apbalvojumu:

Latviešu Ciema mājiņas iedzīvotājai Elvīrai Latišai par ilggadēju un izcilu darbu Austrālijas latviešu sabiedrībā, it īpaši darbojoties Melburnas etniskās raidstacijas 3ZZZ radio programmā.

Atzinības rakstus Ingrīdai Houkai (Hawke) un apbalvojumu Elvīrai Latišai pasniedza Anita Andersone, LAAJ vicepriekšsēde (Viktorijā) MLOA valdes priekšsēde Melburnā piektdien, 20. novembrī, pēc tam, kad Aprūpes nama iedzīvotāji, kopā ar Ciema vadību noskatījās 18. novembrim veltītu filmu Taisīšu tiltu pār plašu jūru... – MELBURNAS VALSTS SVĒTKU SVEICIENS 2020.

Ingrīda Biezaite
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com