Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Būsim gudri un apzinīgi...

Lūdzu, vakcinējieties!

Laikraksts Latvietis Nr. 664, 2021. g. 25. aug.
Jānis Dimants, Jr. MD -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Paldies Latvijas Zinātņu akadēmijai par patreizējā stāvokļa norādīšanu Latvijā ļoti viegli pārskatāmā veidā – īsi, skaidri un saistoši, kas attiecās par pašreizējo pandēmiju. Vislielākais uzsvars tiek likts uz mūsu apziņu un atbildību vienam pret otru. Tas ir saistīts ar vakcinēšanos katram no mums. Nedrīkstam ierauties tikai sevī, jo mēs visi esam sasaistīti kopā vienā veselumā un mūsu rīcība vai tās trūkums ne tikai var atstāt, bet atstāj negatīvu iespaidu uz pārējiem. Diemžēl, ir tādi cilvēki kuri aizbildinās ar gudriem vai pārgudriem izklāstījumiem, ka nevēlās vakcinēties. Tādu, kuri nevarētu potēties ir ļoti maz, ņemot vērā vispārējo un specifisko veselības stāvokli. Vairs šaubām nav vietas, jo stāvoklis ir nopietns. Tas viss attiecās uz visu mūsu sabiedrību kā diasporā, tā arī Latvijā.

Ar apziņu vien nepietiks. Jārāda arī priekšzīme, ka mums nav nekādu aizspriedumu pret vakcinēšanos un ka mēs mudinām un aicinām visus darīt to, kas tagad katram ir jādara. Ievērosim drošības noteikumus un ieteikumus un rādīsim priekšzīmi, potējoties tagad. Būsim gudri un vairs neatrunāsimies ar apšaubāmiem iemesliem, kāpēc nevakcinējamies, jo tie neiztur objektīvu kritiku.

Starplaikā, gaidot otro poti un drīz varētu būt trešā, abonēsim Latvieti, vienīgo latviešu laikrakstu Austrālijā. Un tas jau pats par sevi ir atbalsts Latvietim. Lasīsim to un kuplināsim to ar saviem rakstiem. Tas mūs visus tuvinās, tik daudz ko uzzināsim par sevi, par savējiem un viens par otru. Galvenais ir neatsvešināties vienam no otra, jo tad mēs paši pazudīsim viens otram. Mums katram ir tik daudz vienmēr ko dot, dalīties ar pērējiem.

Tie, kuri vēl nebūtu vakcinējušies, lūdzu, dariet tūliņ, šodien, bez liekas kavēšanās.

Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
15. augustā, 2021. gadā
Mineapolē, Minesotā, ASV
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com