Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


LIVKS – „Dzintari“ kopsapulce atkal notiks virtuāli

Lūgums pieteikt e-pasta adreses

Laikraksts Latvietis Nr. 669, 2021. g. 29. sept.
Zinta Ozoliņa -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
Dzintari

FOTO Publicitātes foto.

Latviskās izglītības veicināšanas kooperatīvās sabiedrības (LIVKS) īpašums – Dzintari atrodas Adelaides dienvidos. Tagad jau gandrīz 35 gadus par ēkām un saimniecību rūpējās LIVKS jeb Dzintaru valde.

Par spīti Covida radītajiem sarežģījumiem, LIVKS Valde pēdējā gadā ir turpinājusi veikt darbus, kas padara Dzintarus ērtākus un vieglāk izīrējamus. Galvenais mērķis, lai būtu ienākumi, kas atbalstītu latviskus pasākumus un veicinātu latvisko izglītību.

Paju īpašniekiem ir tiesības būt informētiem par valdes darbību un arī dalīties darbā. Tāpat kā 2020. gadā, gadskārtējā pilnsapulce risināsies attālināti jeb virtuāli. Tā paredzēta 2021. g. 6. novembrī, plkst. 14.00 pēc Melburnas laika. Tuvāku informāciju par pilnsapulces norisi LIVKS biedri saņems rakstiski vai arī elektroniski. Valde stingri vēlētos paplašināt un papildināt e–pasta sarakstus, lai samazinātos saistītie izdevumi, un laipni lūdz ieinteresētiem pieteikties uz elektronisku korespondenci: info@dzintari.com.au

Valde saprot, ka dzīvē notiek pārmaiņas, un tā valdei pieejamā informācijā varētu būt nepilnīga. Laipni aicinu visus, kas varētu būt biedri, vai kam ģimenēs varētu būt Dzintaru pajas, to pārbaudīt un attiecīgi rīkoties.

Nepilnīgi paju saraksti noved ne tikai uz grūtībām un sarežģījumiem LIVKS darbībā, bet var negatīvi iespaidot saistītās legalitātes; uz tā pamata būtu vēlams, ka paju īpašnieks ir principā aktīvs latviešu sabiedrībā. Tie, kas vairs nav, varētu savas pajas ziedot Dzintariem vai līdzīgai organizācijai. Valde sirsnīgi pateicās biedriem, kas atsaucoties atkārtotajam lūgumam, ir pieteikuši maiņas (adrešu, epasta) vai arī savas pajas ziedojuši Dzintariem.

Adrešu labojumus, paju pārrakstīšanu vai citu jautājumu noskaidrošanu var veikt rakstot: LIVKS (Dzintari) PO Box 293, Goodwood, SA 5034 vai epasts: info@dzintari.com.au.

LIVKS valde pateicās visiem par atbalstu un uzticību.

Zinta Ozoliņa
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com