Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Paneļdiskusija: latviešu filmas un īsfilmu seanss

Pasākums notiks Kultūras dienu laikā klātienē

Laikraksts Latvietis Nr. 675, 2021. g. 10. nov.
Ilona un Klāra Brūveres -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL58KD2021_Orange

Projekts „Zeme, kas dzied“. FOTO Publicitātes foto.

Vai laimējās jums piedalīties AL58.KD/SLB Zoom referāta šogad par filmu Zeme, kas dzied, kas top uz nākamajiem Dziesmu svētkiem? Ja nesanāca, tad būs vēl viena iespēja AL58.KD laikā iepazīties ar šo filmu, tās režisoru Māri Martinsonu, scenāristu Daini Ivānu un citiem. Spēlfilma stāsta par ceļu uz pirmajiem Dziesmu svētkiem.

Bet lai gan tā vēl top, ir jau filmas tā kā Bedre, kas jau ir ceļā uz Oskariem, kas ir pabeigtas. Bedres režisore Dace Pūce arī piedalīsies sarunās jo, sarunas būs ne tikai par viņu jaunajām filmām, bet plašākas. Mēs pieskarsimies pie vairākiem jautājumiem ne tikai par pašām filmu, bet arī par latvietību, tās attēlojumu filmās, kino industriju Latvijā un daudziem citiem jautājumiem.

Jums būs iespēja noskatīties izvilkumus no filmām, dzirdēt filmētāju iespaidus un arī uzstādīt jautājumus. Un tad, tieši pēc šīs paneļdiskusijas, varēs noskatīties filmas, kas tika iesniegtas AL58.KD īsfilmu konkursam. Vai piekritīsiet žūrijas vērtējumiem?

Šis pasākums notiks Kultūras dienu laikā klātienē, ap plkst.19.30., bet arī būs pieejams internetā. Datumu paziņosim vēlāk.

Ilona un Klāra
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com