Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Apsveikums Triju Zvaigžņu ordeņa saņēmējai

Ļ. cien. Kristīne Saulītes kundze!

Laikraksts Latvietis Nr. 676, 2021. g. 18. nov.
Skaidrīte Aguļēviča -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LAAJ

Kristīne Saulīte.

Atļaujiet Jūs sveikt ar augsto Latvijas valsts apbalvojumu – Triju Zvaigžņu ordeni! Šis augstākais valsts apbalvojums tiek piešķirts par izciliem nopelniem Latvijas valsts veidošanā, pilsonisko vērtību nostiprināšanā, latviešu diasporas vienotības un saiknes uzturēšanā ar Latviju. Viss Jūsu veikums atbilst katram kritērijam, un Jūs esat godam pelnījusi šo Latvijas valsts atzinības un cieņas apliecinājumu.

Personīgi Kristīnes Saulītes izaugsmei esmu sekojusi no pašiem pirmsākumiem. Varu apliecināt, ka viņas darbība dažādās Austrālijas organizācijās ir ienesusi daudz vērtīgu izmaiņu, viņa turpina nest Austrālijas latviešu diasporas vārdu pasaulē, kas ir viens no svarīgākajiem aspektiem. Visas Austrālijas sabiedrības priekšā no biklas un kautrīgas Latvijas jaunietes ir izveidojusies spēcīga organizatore, lieliska vadītāja, savas valsts patriote un cienīga Latvijas valsts apbalvojuma saņēmēja. Man ir liels gods strādāt Kristīnes Saulītes vadībā.

Vēlreiz atļaujiet Jūs sveikt ar augsto, Jūsu darba novērtējumu un novēlēt tikpat pašaizliedzīgi pārstāvēt Latvijas intereses arī turpmāk!

Patiesā cieņā, LAAJ vārdā

Skaidrīte Aguļēviča,
LAAJ priekšsēde
11.11.21.



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com