Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Skolas gada noslēgums Sidnejas latviešu skolā

Pandēmija ir skārusi arī Ziemassvētku vecīša dzīvi

Laikraksts Latvietis Nr. 680, 2021. g. 15. dec.
Sandra Dragūna -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Skolēni ar apliecībām un Ziemassvētku vecīti.

Sestdien, 4. decembrī Sidnejas Latviešu skolas bērni, vecāki un skolotāji pēc ilgas prombūtnes atkal sapulcējās savā skolā Sidnejas Latviešu namā, lai noslēgtu skolas gadu. Bija priecīgi visi – gan pieaugušie, gan bērni redzēt viens otru klātienē un kopā pavadīt skaistu pēcpusdienu.

Tāpat kā citur, arī mūsu skolā ar nelieliem pārtraukumiem, mācības šogad noritēja Zoom platformā. Lai nu cik raibi ir gājis pa šo Zoom laiku, izrādās, ka ne tikai bērni bija čakli mācījušies, bet arī skolotāji šo to bija iemācījušies no bērniem tehnoloģijas laukā! Tāpēc jo īpašs paldies mūsu skolotājiem, kas turpināja darbu tik grūtos un neparastos apstākļos: Dacei Celinskai, Zaigai Meņģelsonei, Velgai Galviņai, Inesei Ronei, Mārai Moore un Valdim Krādziņam. Kā arī skolas pārzinim Normundam Ronim un viņa palīgiem, kas šo darbu koordinēja.

Ar lielu prieku sagaidījām Ziemassvētku vecīti. Liels bija visu pārsteigums un uztraukums, ka viņam nebija līdz dāvanu maisa! Izrādījās, ka pandēmija ir skārusi arī viņa dzīvi un dāvanas esot bijis jāatgādā pa pastu. Visiem par lielu atvieglojumu pasta kurjeri tās arī laikā atveda!

Katra klasīte bija sagatavojuši jaukus priekšnesumus, dzirdējām Ziemassvētku dzejolīšus, izskanēja arī dziesmiņa. Vairāki jaunākie skolēni pa šo laiku bija iemācījušies lasīt.

Par čaklo darbu bērni saņēma apliecības un dāvanas. Apdāvināti tika arī skolotāji un pārējie skolas palīgi. Ziemassvētku vecītis bija ļoti apmierināts un apsolīja nākošgad atkal ierasties!

Visi kopā paēdām pusdienas un jutāmies gandrīz kā vecajos labajos pirmspandēmijas laikos!

Sveicieni visiem Ziemassvētkos no Sidnejas Latviešu skolas saimes!

Sandra Dragūna
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com