Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Mācības gads ir beidzies!

Atkal attālinātās mācības

Laikraksts Latvietis Nr. 682, 2021. g. 26. dec.
Dzintra Latiša -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
MLBDaugavasSkola_2v

Absolventi skolas izlaidumā. No kreisās: Edgars Birzulis, Sofija Rukmane un Artūrs Lapiņš. Sēž skolas pārzine Dzintra Latiša un audzinātāja Māra Rumpe. FOTO Anita Andersone.

Daugavas skolas izlaiduma akts. Skolotāja Amanda Hirsta-Vaita. FOTO Anita Andersone.

Daugavas skolas izlaiduma akts. Skolotājs Matīss Kaziņš. FOTO Anita Andersone.

Daugavas skolas izlaiduma akts. Skolotāja Lāra Brennere. FOTO Anita Andersone.

Daugavas skolas izlaiduma akts. Skolotāja Lilita Lauriņa. FOTO Anita Andersone.

Skolas eglīte. FOTO Anita Andersone.

Skolas eglīte. FOTO Anita Andersone.

Sestdien, 4. decembrī, MLB Daugavas skola noturēja Izlaiduma aktu – šī gada absolventi ir Edgars Birzulis, Kārlis Jaksis, Artūrs Lapiņš un Sofija Rukmane. 8. klases vecāki bija grezni izpušķojuši Latviešu nama Lielo zāli ar Latvijas krāsu baloniem, kas vēlāk tika dāvināti skolotājiem.

Šī gada absolventi bija izturējuši divus gadus, mācoties gan klātienē, gan attālināti un vēl spēja visu izpildīt! Ne par velti skolēni izvēlējās devīzi Izturēšu visu, jo esmu latvietis.

Sestdien, 11. decembrī, skolai bija eglīte jau otro gadu ārā – Brēmaņu dārzā, kur skolēni deklamēja savus dzejoļus Ziemassvētku vecītim. Sekoja BBQ pusdienas, ko gādāja skolas padome.

Par skolas gadu – varam priecāties, ka atkal ar labo sadarbību no skolotājiem, vecākiem un skolēniem varējam ātri pāriet uz attālinātām mācībām. Šogad laimējās svinēt skolā Baltā galdauta svētku dienu, Lieldienas, Ģimenes dienu un arī pat Jāņus. Skolas sarīkojums bija virtuāli, bet tas deva iespēju visiem piedalīties skolas Viktorīnā un citās spēlēs. Šogad Latvijas dzimšanas dienu svinējām Latviešu namā, noskatoties Latvijas valsts prezidenta runu, un pēc tam sekoja novusa spēles un piparkūku cepšana.

Skolas jaunais mācību gads un skolas darbība atsāksies 2022. gada 5. februārī plkst. 11.30.

Tuvāku informāciju par MLB Daugavas skolu un tās darbību var uzzināt, rakstot skolas pārzinei Dzintrai Latišai: dzintra@daugavasskola.com.au vai skatīties tīmeklī: www.daugavasskola.com.au vai skolas FB lapā: https://www.facebook.com/daugavasskola

Dzintra Latiša
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com