Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Neparastas, bet patīkamas laulības, man kā mācītājam

Brīvā dabā zem tā nosauktā „laulības koka“

Laikraksts Latvietis Nr. 686, 2022. g. 19. janv.
Kolvins Makfersons (Colvin MacPherson) -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

No kreisās: Maikls Vongs (Michael Wong), Ji Čang Vonga (Yi Chang Wong), Isabelle Vonga (Wong), Daniels Makfersons (MacPherson), Kolvins Makfersons (Colvin MacPherson), Linda Makfersona (MacPherson). FOTO Damien Milan.

Laulības. No kreisās: Kolvins Makfersons (Colvin MacPherson), Daniels Makfersons (MacPherson), Isabelle Vonga (Wong). FOTO Damien Milan.

Sestdien, 2021. g. 27. novembrī, salaulāju savu dēlu Danielu Makfersonu (Daniel MacPherson) ar Isabelli Vongu (Isabelle Wong), One and Only Emirates Resort, skaistajā Volgana ielejā (Wolgan Valley), kas atrodas rietumu Jaundienvidvelsā aiz Zilajiem kalniem, Litgova (Lithgow) tuvumā. Kāzas bija paredzētas augustā, bet Covid dēļ bija jāatliek.

Daniels iepazinās ar Isabelli Sidnejas Universitāte, kur abi divi studēja juridiskā fakultātē. Tagad abi divi strādā tajā pašā juristu firmā Gilbert and Tobin, kur Daniels ir partneris un Isabelle ir juriste.

Laulības notika brīvā dabā zem tā nosauktā laulības koka. Viesus aizveda no mītnēm, kur palikām, ar autobusu, izbraucam caur mazu strautiņu un ceļā uz laulībām redzējām ķengurus. Pirms ceremonijas viegli nolija lietutiņš, bet kad ieradās brūte, tas norima. Vijoles pavadījumā Isabelles tēvs ieveda savu meitu. Daniela māsa Krista nolasīja dievvārdus no Ap. Pāv. 1. vēstules korintiešiem par mīlestību.

Jūtos ļoti pagodināts un priecīgi aizkustināts, salaulājot savu dēlu.

Vēlam jaunam pārim Dieva svētītu dzīvi, kur mīlestība nekad nenorimst.

Māc. Kolvins Makfersons (Colvin MacPherson)
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com