Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Daudzkultūru kopienu vadītāju sanāksme Darvinā

Piedalās LAAJ un federālais ministrs

Laikraksts Latvietis Nr. 695, 2022. g. 30. martā
Reinis Dancis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

No kreisās: Divi departamenta darbinieki, Ukrainas kopienas vadītāja Darvinā Tatiāna Hofmane, emigrācijas, pilsonības, emigranta pakalpojumu un daudzkulturālo lietu federālais ministrs Aleks Houks, Serbijas kopienas kasiere Darvinā Tatjana Budimir-Durdēviča, LAAJ vicepriekšsēdis Reinis Dancis, Igaunijas kopienas priekšsēdis Darvinā Manfreds Mletsins, un krievu valodā runājošās sabiedrības priekšniece Darvinā Alfija Pokoka (Pocock). FOTO Nikolajs Nikolejevs.

No kreisās: LAAJ vicepriekšsēdis Reinis Dancis, federālās opozīcijas ārlietu ministre Senatoru Vongu (Senator Penny Wong), Ukrainas kopienas vadītāja Darvinā Tatīana Hofmane, un Igaunijas kopienas priekšsēdis Darvinā Manfreds Mletsins. FOTO Neda Vanovača.

LAAJ

2022. gada 22. martā Latviešu Apvienības Austrālijā un Jaunzēlandē (LAAJ) vicepriekšsēdis Reinis Dancis piedalījās daudzkultūru kopienu vadītāju sanāksmē kopā ar emigrācijas, pilsonības, emigranta pakalpojumu un daudzkulturālo lietu federālais ministru (Minister for Immigration, Citizenship, Migrant Services and Multicultural Affairs) Alekss Houks (Alex Hawke MP).

Starp sanāksmes dalībniekiem bija Igaunijas kopienas Darvinā priekšsēdis Manfreds Mletsins un Ukrainas kopienas Darvinā vadītāja Tatiāna Hofmana. Ministrs Houks iepazīstināja dalībniekus ar vairākiem emigrācijas jautājumiem, liekot akcentu uz karu Ukrainā. Viņš pievērsās Austrālijas atbalstam Ukrainas iedzīvotājiem un kara bēgļiem, paskaidrojot par jaunākajiem nolikumiem Austrālijas emigrācijas kārtībā.

Vēlāk pēcpusdienā Reinis kopā ar Tatianu Hofmani un Manfredu Mletsinu satikās ar federālās opozīcijas ārlietu ministru Senatoru Vongu (Senator Penny Wong) un pārrunāja Ukrainas jautājumu. Sarunas laikā tika izteikta Labor opozīcijas partijas politiskā nostāja pret Krievijas Federācijas nelikumīgo iebrukumu Ukrainā, asi nosodot krievu armijas nežēlīgo izrēķināšanos ar civiliedzīvotājiem.

Reinis Dancis,
LAAJ vicepriekšsēdis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com