Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Knīpas un Knauķi“ ieskandina Lieldienas

Koncertā Rīgas Latviešu biedrībā

Laikraksts Latvietis Nr. 697, 2022. g. 13. apr.
Dana Zālīte -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
RigasLatviesuBiedriba

Rīgas Latviešu biedrība

„Knīpas un knauķi“. FOTO Publicitātes foto.

Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas Knīpas un Knauķi dziedātāji aicina uz Lieldienu koncertu Kā zvēri Daugavu raka 2022. gada 13. aprīlī plkst. 17.00 un 19.00 Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē.

Plkst. 17.00 koncertā uzstāsies vokālās studijas dalībnieku grupas Cālīši, Zvirbulīši, Cielaviņas, Zīlīteses un Žubītes, bet plkst. 19.00 klausītājus priecēs Mazputniņii, Irbītes, Vālodzītes, Ķīvītes un Balodīši.

Bērnu vokālais ansamblis Knīpas un Knauķi dibināts 1971. gadā. Knīpas un Knauķi dibinātāja Irēna Veinberga un ilggadējā vadītāja Silvija Ērgle var priecāties un lepoties par sava auklējuma skaisto, drošo ceļu turpmākajos gados. Kopš 1994. gadā ansambļa vadītāju stūri pārņēma Vita Siliņa un Edīte Putniņa, ansamblim izaugot par bērnu vokālo studiju. Šobrīd Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālas studijas Knīpas un Knauķi vadītājas ir Jonita Štoma, Sanita Sējāne; pedagogi – Signe Belicka, Lilija Lipora, Eva Krūmiņa.

Biļetes pirms koncerta: EUR 3.00. 25% no šī sarīkojuma ieņēmumiem tiks ziedoti Ukrainas cilvēku atbalstam. Koncertu atbalsta Rīgas dome.

Dana Zālīte
Rīgas Latviešu biedrības Publicitātes un reklāmas projektu vadītāja



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com