Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


AL59.Kultūras dienu Melburnā rīkotāju tikšanās

Tika pārrunātas un iztirzātas visdažādākās iespējas

Laikraksts Latvietis Nr. 697, 2022. g. 13. apr.
Susan un Pēteris Dārziņi -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

FOTO no Pētera Dārziņa personīgā arhīva.

No kreisās: Jānis Čečiņš, Susan Dārziņa, Pēteris Dārziņš. FOTO Pēteris Dārziņš.

No kreisās: Vineta Freimane, Ieva Apine, Marģers Krams, Pēteris Dārziņš, Susan Dārziņa. FOTO no Pētera Dārziņa personīgā arhīva.

Nesen notika tikšanās starp iepriekšējo un nākošo Austrālijas Latviešu Kultūras dienu rīcības komiteju priekšsēžiem. Susan un Pēteris Dārziņi svētdien, 27. martā, Sidnejā tikās ar Ilonu un Klāru Brūveri.

Galvenais tikšanās nolūks bija smelties ieskatus par Kultūras dienu rīkošanu. Notika izsmeļošas pārrunas. Susan un Pēteris arī vēlējās izteikt pateicību personīgi AL58 KD Sidnejā rīcības komitejai, ko gan viņi jau svētku noslēgumā bija izdarījuši neklātienē ar pārraidītu video ierakstu.

Ar prieku AL59. Kultūras dienu rīkotāji Melburnā arī saņēma Kultūras dienu karogu no Jāņa Čečiņa, kurš arī bija rīcības komitejas loceklis un to pārveda uz Melburnu.

Ļoti sirsnīgi Latviešu Republikas pilnvarotais vēstnieks Austrālijā Marģers Krams pieņēma Susan un Pēteri Dārziņus Latvijas Republikas vēstniecībā Kanberā. Kopā ar visu sūtniecības personālu, ieskaitot arī Ievu Apini – pārstāvniecības vadītāja vietnieci, un arī Vinetu Freimani – otro sekretāri. Sakarā ar Kultūras dienām tika pārrunātas un iztirzātas visdažādākās iespējas un veidi, kā iedzīvināt Kultūras dienu tēmu Visi kopā zem vienas saules.

Tā kā Kultūras dienu Melburnā plāni vēl ir attīstības stāvoklī, tieši tagad ir lieliska iespēja kopēji radīt plānus ar tiem, kam ir interese par Kultūras dienu sekmīgu izdošanos.

Susan un Pēteris Dārziņi
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com