Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Pasu stacija un Marģera Krama vizīte Brisbanē

Netrūka izpalīdzīgu roku

Laikraksts Latvietis Nr. 700, 2022. g. 4. maijā
Ance Deksne -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Ance Deksne un vēstnieks Marģers Krams. Brisbanes Latviešu biedrība dāvināja vēstniekam latviešu rokdarbnieces Erikas Mildas Cakurs izšūtu Latvijas ģerboni. FOTO Garens Krūmiņš.

No kreisās: Vēstnieks Marģers Krams, Latvijas Goda Konsuls Kvīnslandē Juris Meija. FOTO Garens Krūmiņš.

No kreisās: Vēstnieks Marģers Krams, Brisbanes Latviešu biedrības priekšsēdētājs Ādolfs Lācis. FOTO Garens Krūmiņš.

Vēstnieks Marģers Krams. FOTO Garens Krūmiņš.

Piektdien, 22. un sestdien, 23. aprīlī Brisbanē notika pasu stacija un Latvijas vēstnieka Austrālijā Marģera Krama vizīte. Sestdien, kopā ar sievu Sandru, Marģers viesojās Brisbanes Latviešu namā, lai tiktos ar Brisbanes latviešiem. Vēstnieks dalījās arī ar informāciju par dažādām aktualitātēm, kas skar Latviju un tās pozīciju Eiropā un pasaulē. Baudot gardas uzkodas un dzērienus, brisbanieši varēja iepazīties ar vēstnieku, uzdot jautājumus un pakavēties sarunās par dažādiem tematiem. Priecājamies par skaisto Latvijas karogu, ko saņēmām dāvanā – paldies!

Liels paldies Latvijas Republikas vēstniecības Austrālijas Savienībā 2. sekretārei Vinetai Freimanei par viņas lielo darbu, atjaunojot brisbaniešiem Latvijas pases, ID kartes un sniedzot atbildes uz dažādiem jautājumiem. Vinetas siltums un smaids visiem lika justies brīvi un relaksēti pasu atjaunošanas procesā, kura efektīgumu veicināja vēstniecības līdzpaņemtās tehnoloģijas. Paldies Raitim Freimanim par palīdzēšanu pasu stacijas laikā!

Kā jau Brisbanē tas pieņemts, netrūka izpalīdzīgu roku, lai viss notiktu bez aizķeršanās – paldies BLB un Saule Limited (Inga Česle, Jasmīne Lācis-Lī (Lee), Adolfs Lācis), Latvijas Goda Konsulam Kvīnslandē Jurim Meijam, Karen Makdugale (McDougall) par gardumiem, Guntai Bajars, fotogrāfam Garen Krumins, izpalīgiem – Mārtiņam Česlim, Andrim Zālītei un Ilvai Spornei, Gintam, Kārlim un Agnesei.

Ance Deksne
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com