Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


LR ārlietu ministrs tiksies ar tautiešiem Melburnā

Ik viens mīļi gaidīts pieņemšanā Melburnas Latviešu namā

Laikraksts Latvietis Nr. 710, 2022. g. 20. jūlijā
Anita Andersone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Edgars Rinkēvičs un Elita Gavele.

MLOA

LR_Arlietu_ministrija

DFAT

Latvijas ārlietu ministra Edgara Rinkēviča Austrālijas vizīte ir paredzēta no 3. līdz 8. augustam. Vizīte, kura bija sākotnēji plānota šī gada martā, tika atsaukta, kad izcēlās karš Ukrainā. Delegāciju aicinājusi Austrālijas Ārlietu ministrija. Vizītes programmas ietvaros Rinkēviča kungs tiksies ar Austrālijas Ārlietu ministri Peniju Vongu (Penny Wong), kā arī atklās Kanberā Latvijas vēstniecību Austrālijā. Delegācijā piedalīsies arī Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstniece diasporas jautājumos Elita Gavele.

Rinkēviča kungs ir izteicis vēlēšanos tikties ar tautiešiem, bet laika ierobežojuma dēļ būs iespēja viesoties tikai trijos centros – Adelaidē, Melburnā un Sidnejā, no piektdienas, 5. augusta, līdz svētdienai, 7. augustam.

Melburnā tikšanās ar Ministru notiks sestdien, 6. augustā. Laiks tiks precizēts, kad vizītes kopējā programma tiks saskaņota ar pārlidojumiem starp Kanberu, Adelaidi, Melburnu un Sidneju

Tikšanās Adelaidē paredzēta piektdienas vakarā un Sidnejā – svētdien.

Ministrs sniegs īsu uzrunu, pēc kuras klausītājiem būs iespēja uzstādīt jautājumus. Būs arī koristu un citi muzikāli priekšnesumi, un laika robežu iespējās Ministrs labprāt pakavēsies neformālās sarunās ar tautiešiem pēc sarīkojuma kafejnīcas Rīga telpās.

Ieeja bez maksas.

Brīnišķīga iespēja iepazīties ar Ārlietu ministru un ar Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstniece diasporas jautājumos.

Gaidām tautiešus kuplā skaitā!

Anita Andersone,
MLOA valdes vārdā
Melburnā, 2022. gada 16. jūlijā
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com