Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Ielūgums

Laipni ielūdzu tautiešus tikties ar mūsu viesiem

Laikraksts Latvietis Nr. 711, 2022. g. 29. jūlijā
Valdis Tomanis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LVLielais

LR ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, Latvijas Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstniece diasporas jautājumos Elita Gavele un Latvijas Republikas vēstnieks Austrālijā Marģers Krams.

Latvijas Republikas ārlietu Ministrs Edgars Rinkēvičs, Latvijas Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstniece diasporas jautājumos Elita Gavele un Latvijas Republikas vēstnieks Austrālijā Marģers Krams būs Adelaidē piektdien, 5. augustā. Laipni ielūdzu tautiešus tikties ar mūsu viesiem Tālavas (4 Clark Street, Wayville SA 5034) Lielajā zālē plkst.18.00 tajā dienā.

Būs iespēja uzklausīt Ministra uzrunu, kā arī uzstādīt jautājumus. Lūdzu ierasties ne vēlāk par plkst. 17.45, lai tikšanās var iesākt laicīgi.

Ministram bija paredzēts viesoties Austrālijā agrāk šogad, bet līdz ar karu Ukrainā, brauciens tika atcelts. Ministram tagad ir radusies iespēja uz nedēļu apciemot latviešus Austrālijā un līdz ar to, nav bijis iespējams agrāk izziņot šo pieņemšanu. Ceru, ka tomēr tautieši ieradīsies kuplā skaitā uz tikšanos ar viesiem.

Diemžēl pats nevarēšu būt klāt, jo esmu tagad un 5.08. vēl būšu Latvijā. Jau iepriekš pateicos ALB priekšniecei Ilzei Radziņai, kura novadīs pasākumu, Adelaides Latviešu biedrībai, Latviešu kooperatīvam, Sabiedriskam klubam un Latviešu Tirdzniecības kamerai Austrālijā par atbalstu.

Piedalīšanās bez maksas, bet lūdzu pieteikties līdz 3. augustam lietojot saiti: https://www.trybooking.com/CBFMQ Ja būtu kādi jautājumi, lūdzu sazināties ar Ilzi Radziņu pēc š.g. 29.jūlija, mob. tālr.: 0406716464.

Valdis Tomanis,
Latvijas Republikas Goda Konsuls Dienvidaustrālijā



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com