Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


JD norises programma

2022. gada nogalē

Laikraksts Latvietis Nr. 714, 2022. g. 17. aug.
Tamāra un Mārtiņš Līdumi -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL37JD

Ir prieks paziņot, ka 37. Jaunatnes dienu norises programma ir finalizēta. Rīcības komiteja ir cītīgi darbojusies, veidojot interesantu un pievilcīgu programmu, ko var apmeklēt visas paaudzes.

Jaunatnes dienas sāksies ar plašu žestu 28. decembrī Adelaides Latviešu namā. Pēc īsas oficiālās daļas sekos jauniešu kora BALSIS koncerts diriģenta Inta Teterovska vadībā. BALSIS ir viens no izcilākajiem koriem Latvijā. Koris būs sagatavojis unikālu koncertprogrammu Jaunatnes dienām. Pēc BALSIS koncerts būs Danču vakars, kurā būs dzīvā mūzika. Tā būs lieliska iespēja satikties ar citiem latviešiem un iemācīties jaunas dejas, kā arī nodejot visas jūsu mīļākās dejas, ieskaitot Cūkas driķos un Pankūkas!

Tautas deju uzvedums notiks 29. decembrī. Koncertā piedalīsies jauniešu tautas deju kopas no visas Austrālijas. Koncerta programmā būs tradicionālas dejas, modernākas dejas, kā arī viena otra pirmizrādes deja. Pēc tautas dejām būs apkūlības Igauņu namā, kur varēs kopā ar ģimeni un draugiem pavadīt laiku kopā.

Jauniešu koncertā 30. decembrī varēsit piedzīvot raibu un daudzpusīgu muzikālu sniegumu, kas izcels mūsu jauniešu radošo talantu. Piedalīsies jau pazīstami un populāri mākslinieki, kā arī plaukstoši debitanti no vairākām Austrālijas pilsētām. Izskanēs dažādi žanri – gan klasika, gan jaunrade, gan kaverversijas, gan oriģinālas kompozīcijas. Pēc jauniešu koncerta būs Sadziedāšanas vakars. Ir lieliska iespēja sanākt kopā un pavadīt jauku vakaru, dziedot.

Pēdējā rītā būs basketa cīņa starp jauniešiem, lai vinnētu basketu kausu. Būs arī koru meistarklase ar Intu Teterovski, sagatavoties uz Vispārējiem Dziesmu un Deju svētkiem Latvijā 2023. gadā.

31. decembrī vakarā svinēsim 2022. gadu un noslēgsim 37. Jaunatnes Dienas ar Vecgada balli.

Jaunatnes dienas komiteja gaida visus Adelaidē šī gada beigās. Visi pasākumi ir piemēroti visiem vecumiem, ne tikai jauniešiem. Tuvāka informācija par Jaunatnes dienām un paredzētajiem pasākumiem var atrast Facebook un Instagram mājas lapās. Papildus informācija sekos arī laikrakstā.

Biļešu pārdošana sāksies oktobra mēnesī, un biļetes varēs nopirkt gan elektroniski, gan personīgi.

Tamāra un Mārtiņš Līdumi
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com