Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Iespēja senioriem Adelaidē mācīties par mākslu

Jaunumi ALB „LAIMA” senioru grupā

Laikraksts Latvietis Nr. 720, 2022. g. 28. sept.
Mārīte Rumpe -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

ALB Laimas Mākslas grupas nodarbības. FOTO ALB LAIMA.

ALB Laimas Mākslas grupas nodarbības. FOTO ALB LAIMA.

Skolnieki un skolotāji. FOTO ALB LAIMA.

Adelaide_LAIMA_4

Darbs. FOTO ALB LAIMA.

Mēs priecājamies par cilvēkiem, kas visu mūžu mācās un dzīvo ar vēlmi apgūt ko jaunu. No šī gada maija ALB LAIMA senior grupā esam uzsākuši jaunu aktivitāti Mākslas grupu.

Dalībniekiem nav nepieciešamas priekšzināšanas. Mūsu grupā ir draudzīga atmosfēra, ļoti zinoša un profesionāla skolotāja Sandra Lange-Vines, kas ļauj katram darboties pēc savām spējām. Sandra vienmēr palīdz ar padomu un katrā tikšanās reizē iemāca ko jaunu. Viņa saka, ka šo nodarbību mērķis ir iedvesmot, mācīties un radīt jautrā gaisotnē.

Dalībnieki ir mācījušies gleznot ar ogli, pasteļkrītiņiem, ūdenī šķīstošiem grafīta zīmuļiem, kā arī apguvuši krāsu un toņu teoriju, kompozīcijas elementus un darbi sanāk ļoti interesanti. Čaklākie pilda arī mājas darbus, taču tie nav obligāti.

Neliela grupa no mākslas klases devās izbraukumā, lai iepazītos ar mākslas darbiem SALA festivāla ietvaros.

Ceram, ka drīz varēsiet redzēt dalībnieku darbus kādā izstādē. Aicinām visus, kam ir laiks un patīk radīt ko jaunu, piebiedroties mūsu grupai. Gaidām dalībniekus 2 reizes mēnesī (katra mēneša otrajā un ceturtajā otrdienā). Dalības maksa $15, Laimas klientiem $5. Piedāvājam arī kafiju un nelielas uzkodas. Sīkāku informāciju par šīm nodarbībām var uzzināt, zvanot pa tālruni 08 81720820 vai rakstot epastu: alblaima@bigpond.com

Mārīte Rumpe
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com