Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Melburnas Latviešu sporta vīrieši otrā vietā!

Mūsējie labi cīnījās

Laikraksts Latvietis Nr. 723, 2022. g. 19. okt.
Andris Švolmanis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Pirmā rindā no kreisās: Andrejs Cīrulis, Marlons Bērziņš, Leonids Spilbergs, Juris Misinš (menedžeris).
Otrā rindā: Oskars Eimanis, Viktors Graudinš, Didzis Freivalds, Kaspars Švolmanis, Edmunds Eimanis. Trūkst Leons Rozītis.
FOTO Andris Švolmanis.

Pirmdien, 10. oktobrī, Melburnas Latviešu sporta (MLS) vīrieša basketbola komanda spēlēja Melburnas Basketbola Asociācijas B grādas finālā. Visi MLS spēlētāji ir no latviešu izcelsmes. Vairāki ir piedalījušies un nobeiguši vietējās latviešu skolas un ir aktīvi latviešu sabiedrībā.

Šogad viņiem bija izcili rezultāti, ar trīspadsmit uzvarām un tikai diviem zaudējumiem. Viņi nobeidza sezonu ranga pirmā vietā. Finālā viņi spēlēja pret Elsternvikas Bouls klubu (Elsternwick Bowls Club), kuri bija sezonu nobeiguši otrajā vietā.

Diemžēl, puiši lēni iesāka svarīgo spēli, un pretinieki ātri iemeta vairākus trīspunktniekus, un pēc dažām minūtēm bija vadībā ar desmit punktiem. Mūsējie varonīgi cīnījās pretim, bet, diemžēl, šo pretinieka labo sākumu nevarēja pārspēt. Beigu rezultāts bija 65 pret 53.

Punktus ieguva: Edmunds Eimanis – 20, Oskars Eimanis – 5, Leonīds Špīlbergs – 8, Viktors Graudiņš – 6, Kaspars Švolmanis – 5, Andrejs Cīrulis – 2, Marlons Bērzinš – 2 un Didzis Freivalds – 5.

Žēl bija par rezultātu, bet labi redzēt, ka mūsējie tik labi cīnījās, un MLS nākotne ir tik labās jaunās rokās (un kājās)!

Andris Švolmanis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com