Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Melburnas kausa izcīņai veltītais sarīkojums

Cepures un loterija

Laikraksts Latvietis Nr. 730, 2022. g. 9. dec.
Selga Pešudova -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
LatviesuCiems

Dāmas ar cepurēm. FOTO no Latviešu ciema arhīva.

„Melburnas kauss“ diena. FOTO no Latviešu ciema arhīva.

Ciema sabiedriskā namā 1. novembrī 27 ļaudis atrada iemeslu sanākt draudzīgā pēcpusdienā. Tur izbaudījām Svena ceptās desas, Ērikas garšīgos kartupeļa salātus un Vilmas brīnišķīgos sīpolus. (Nē, tie nebija kāposti!) Saldajā bija pāris kūkas.

Sacīkstes skatījāmies televizorā, kaut gan skaļākais tomēr grūti dzirdēt, bet redze laba. Ivars vadīja zirga izlozi no piecām izvēles kulēm (sweep) par $2.

No katras vinnesti bija $30 pirmajai vietai, $10 – otrajai un $5 – trešajai. Zinu, ka Solveigai bija trīs pirmā vietā. No katra galda bija kādi vinnētāji. Tad varēja liet šampānieti.

No sākuma mēs arī naudu izdevām, pērkot loterijas biļetes. Diana un Betija bija savākušas lielu galdu ar ziedojumiem, ko izlozēja. Tur veicās ievākt kārtīgu summu, ko ziedotu Ciemam.

Ingrīda izsauca visas dāmas, kam galvās bija cepures, lai izvēlētu 3 kategorijās. Betijai bija visspožākā cepure, Elvīrai visinteresantākā, Erikai – visskaistākā un Selgai speciāla balva kā neparastākai, jo tā bija paštaisīta no papīra šķīvja ar zirgu bildītēm. Es gan domāju, ka Vilma bija tā glaunākā savā melnbaltā apģērbā.

Jāpateicas visiem darbiniekiem, it sevišķi Vilmai, kas visu to rīkoja.

Tikai viens nepatīkamais rezultāts bija, ka kādi atnesa COVID, ko pavairoja pa dažiem iedzīvotājiem.

Selga Pešudova



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com