Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022“

Koncertu ciklu noslēdz Līga Priede un Andrejs Grimms

Laikraksts Latvietis Nr. 731, 2022. g. 14. dec.
Elīna Čipāne -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Koncertu cikla Ziemas svētdienas Mazajā ģildē 2022 noslēdzošais Ceturtās Adventes koncerts Klusās dziesmas notiks 18. decembrī plkst. 19.00 RKTMC Mazā ģilde Lielajā zālē, kurā uzstāsies dziedātāja Līga Priede un ģitārists Andrejs Grimms ar Imanta Kalniņa mūziku.

Mūziķu tandēms klausītājiem piedāvās vismaz divdesmit gadus lolotu komponista Imanta Kalniņa skaistāko dziesmu programmu. Līgas balss, pārsteidzot ar skarbu tiešumu un cilvēcību, dzirdama vairākos ImKas dziesmu ierakstos, savukārt, Andreja Grimma ģitārspēle papildinājusi Autobuss debesīs pirmos albumus. Abi kopā vairākkārt tikušies Imantdienās.

Aptuveni stundu ilgajā programmā dzirdēsiet Zelta Haizivs songu, Svētku dienu, Tauriņa samtaino smaržu, Piena ceļu, Bimini, Betas dziesmiņu, Dūdieviņu, Smilšu rausi, dziesmas, kurām var dziedāt līdzi, un arī tādas, kas atklās ko jaunu par komponista daiļrades vēsturi.

Biļešu cena EUR 5,00 un EUR 2,00 (skolēniem, studentiem, pensionāriem). Biļetes pieejamas Biļešu paradīze un RKTMC Mazā ģilde.

Koncertuzvedumu ar Rīgas domes atbalstu organizē RKTMC Mazā ģilde Šis ir viens no Rīgas pašvaldības Ziemassvētku ieskaņas pasākumiem. Ar visiem svētku pasākumiem Rīgā pavisam var iepazīties tīmekļvietnē https://svetki.riga.lv/, kā arī sekot līdzi pašvaldības sociālo tīklu lapā Rīgā notiek

Elīna Čipāne,
RKTMC „Mazā ģilde“ projektu vadītāja



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com