Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Prieks nāk no Dieva

Vēstījums Adventē

Laikraksts Latvietis Nr. 732, 2022. g. 21. dec.
Helga Jansone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Helga ar Ziemassvētku vecīti. FOTO no Helgas Jansones personīgā arhīva.

SvKrustaDraudze

Adventes laiks ir gaidīšanas laiks. Tas ir laiks, kad mēs gaidām cerībā uz Dieva mieru, prieku un mīlestību.

Mēs gaidām cerībā, jo ar Dievu viss ir iespējams.

Mēs gaidām mieru pasaulē, kurā valda naids un karš; Dieva miers, kas pārspēj visu saprašanu. Mēs nevaram iedomāties vai saprast, kā varētu izskatīties miers, bet mēs paļaujamies uz Dievu.

Mēs gaidām Kristus klātbūtni, kas mums sagādā prieku. Prieks ir dziļāks par laimi. Kad mēs esam laimīgi, tas ir tāpēc, ka viss notiek labi. Bet prieks nāk no Dieva, un tas nav atkarīgs no mūsu apstākļiem.

Un mēs vienmēr esam gatavi pieņemt Dieva mīlestību. Mums ir jābūt mīlētiem, un mēs esam!

Mēs gaidām Kristus piedzimšanu mūsu dzīvē vai atpazīstot Kristus klātbūtni jaunā veidā, lai mēs augam cerībā, mierā, priekā un mīlestībā.

Eņģelis parādījās Jāzepam sapnī un teica par Mariju: „...redzi, jaunava būs grūta un dzemdēs Dēlu, un Viņa vārdu sauks Imanuēls, tulkojumā: Dievs ar mums.“ (Mateja Ev.1:21)

Dievs nāca, lai mūsu vidū dzīvotu kā cilvēks, un lai mēs iepazītu Dieva mīlestību. Viņš arī apsolīja, ka nekad neatstās mūs „...Es esmu pie jums ikdienas, līdz pasaules galam.“ (Mateja Ev. 28:20) Šis apsolījums un Kristus klātbūtne pieder mums, pat ja mēs vairs nevaram redzēt Jēzu klātienē. Kristus ir Ziemassvētku dāvana, kas ir ar jums katru dienu.

Lai Dievs jūs svētī ar savu mieru, prieku un mīlestību, šajos Kristus dzimšanas svētkos – lai jūs varat dzīvot cerībā! Dievs ir ar jums!

Vēlē Mācītāja Helga Jansone,
Melburnas latviešu ev. lut. draudzes mācītāja



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com