Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Ziņas no AZVV (1)

Pērkonītis ducināja gan!

Laikraksts Latvietis Nr. 735, 2023. g. 16. janv.
Rūdis Dancis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
VV

Pērkonītis ducināja. FOTO RadioRūdis.

Maratona uzvarētāji Lāra un Markus. FOTO RadioRūdis.

Pēc kora mēģinājuma skolēni audzinātāju vadībā gatavojās uz Pērkonīša maratonu. Maratons vienmēr iepriecina skolēnus. Audzinātāji bija sagatavojuši vietu Dzintaru galvenajā aplī ar pludmales skatu; ļoti skaista vieta, kur vadīt maratonu. Skatītāji bija atnākuši gatavi ar siltām segām, zinot, ka vakars varbūt turpināsies līdz agram rītam.

Skolēni šodien ir daudz izturīgāki un spēcīgāki nekā iepriekšējos gados, un pagātne ir rādījusi, ka maratons var kādreiz ilgt trīs stundas. Ārprāts!

Un tad iesākās maratons. Bija mazs pulciņš muzikantu, kas bija gatavi ar instrumentiem atkārtot bez apstājas Pērkonīša melodiju uz ilgu laiku. Nabaga Ronāns sēdēja pie bungām un pēc manām domām, viņam ausis sāka sāpēt jau pēc 30 minūtēm. Audzinātāji gatavi, skolēni gatavi, skatītāji ar atspirdzinājumiem rokā un maratons iesākās.

Skolēni bija pāros, un sākums labs, bet jau pēc 10 minūtēm varēja redzēt, ka dažiem kājas sāka klibot.

Dalībniekiem daudz nepalīdzēja tas, ka Edijs bija uzstādījis slotu no zemes 20 cm, lai skolēniem būtu jālec pāri. Tiem, kas nepārlēca slotai, bija jāizstājas no spēles. Bija daudzi, kas ātri izstājās. Maratons turpinājās ilgu laiku, bet beigās, kā vienmēr, bija uzvarētāji. Šogad paveicās Lārai Veidnerei (Sidneja) un Markum Rolavam (Melburna) ar laiku 50 minūtes precīzi. Laikam abi visu gadu bija gatavojušies šim skrējienam. Izskatās, ka trenēšanās ir atmaksājusies ar lielisku rezultātu. Otrajā vietā bija Dainis Galviņš (Sidneja) un Zinta Boag (Strasalbīna). Apsveicu abus pārus! Līdz nākamajam gadam!

RR
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com