Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Precizējumi

Rakstam „Krievijas karš Ukrainā uz Eiropas aizsardzības fona“

Laikraksts Latvietis Nr. 735, 2023. g. 16. janv.
Sandra Milevska -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

LL Nr. 734 ievietotajā Lūkasa Milevska runas tulkojumā, lūdzu, ņemt vērā tulkotājas Sandras Milevskas precizējumus.
Red.

LL734 ir: Otrs sagatavotības elements ir tās komplicētais raksturs, kurā ietilpst nepieciešamo cilvēku resp. spēku skaits (tātad kvantums) un to apmācība; aprīkojums ar dažāda veida zemes, gaisa, ūdens kara mašinēriju t.sk. uzbrukšanas vajadzībām; atrasties, lai varētu nokļūt pareizajā vietā, uz zemes, ūdens, vai gaisā, jebkurā dotajā brīdī, utt.

Jābūt: Otrs sagatavotības elements ir tās komplicētais raksturs, kurā ietilpst nepieciešamo cilvēku resp. spēku skaits (tātad kvantums) un to apmācība; aprīkojums ar dažāda veida zemes, gaisa, ūdens kara mašinēriju t.sk. uzbrukšanas vajadzībām; atrasties vai varēt nokļūt pareizajā vietā, uz zemes, ūdens, vai gaisā, jebkurā dotajā brīdī, utt.

LL734 ir: Pārsteigums ir pamatots, jo papildus tam, ka – loģiski – pārsteiguma sagatavotājam jāzina, ko pats dara. Pēc 2008. gada Krievijas militārā struktūra veica augsta profila reformas, kuras veiksmi apstiprināja 2014.-2015. g. izdevušais iebrukums Donbasā un vēlākā iesaistīšanās Sīrijā.

Jābūt: Pārsteigums ir pamatots, jo papildus tam, ka, loģiski, pārsteiguma sagatavotājam jāzina, ko pats dara, pēc 2008. gada Krievijas militārā struktūra veica augsta profila reformas, kuru veiksmi apstiprināja 2014.-15.g. izdevušais iebrukums Donbasā un vēlākā iesaistīšanās Sīrijā.  

LL734 ir: Pat Savienotajām valstīm šis temps ir izaicinājums, un Eiropas krājumi visam, kam ir daudz mazāki un grūtāk atvietojami.

Jābūt: Pat Savienotajām Valstīm šis temps ir izaicinājums, un Eiropas krājumi – visam kam – ir daudz mazāki un grūtāk atvietojami.

Sandra Milevska
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com