Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Work in Riga“

Rīga piesaista ārvalstu talantus un jaunus uzņēmumus

Laikraksts Latvietis Nr. 742, 2023. g. 8. martā
Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Rīgas investīciju un tūrisma aģentūrā 2023. gads sācies gan ar inovācijām darbaspēka piesaistes veicināšanā, gan starptautisku uzņēmumu piesaisti: izveidota starptautisko talantu piesaistes platforma Work in Riga un pieejamāka padarīta Workcation programma, kas aicina uzņēmumus Rīgā pavadīt apmaksātu darbatvaļinājumu.

Work in Riga* – Platformā ērtā un saprotamā veidā apkopota informācija darba meklētājiem no Eiropas Savienības valstīm, ārpus ES un diasporā dzīvojošajiem. Šī ir vienīgā platforma, kura sniedz uzskatāmu un saprotamu informāciju par visiem ar pārcelšanos un darba uzsākšanu saistītajiem jautājumiem vienkopus. Tāpat pieejamā informācija ir noderīga arī Rīgā jau esošajiem uzņēmumiem un potenciālajiem investoriem.

Workcation** – Lai piesaistītu ārvalstu uzņēmumus Rīgai, kā arī attīstītu un pozitīvi ietekmētu pilsētas ekonomiku un uzņēmējdarbību, 2022. gada izskaņā tika uzsākta darbatvaļinājuma jeb Workcation programma. Programmas ietvaros dalībnieki var ne vien strādāt un dzīvot Rīgā, bet arī iepazīt pilsētas piedāvātās iespējas, vietējo darba ētiku, cilvēkus un vidi. Darba brīvdienas kļūst arvien populārākas vairāku faktoru ietekmē: sniedz iespēju strādāt attālināti, kā arī uzņēmēju vēlme balansēt privāto un darba dzīvi.

Ja Jums ir interese vai jautājumi par jauno Work in Riga platformu vai Workcation programmu, aicinām sazināties ar mums: invest@riga.lv.

Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra
Torņa iela 4-3B, Rīga, LV-1050
LiveRiga.com

* https://www.liveriga.com/en/work-in-riga

** https://www.liveriga.com/en/invest/for-investors/incentives-for-investors/workcation-riga



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com