Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Lieldienām veltīta darbu izstāde

Nobeidzās Daugavas skolas pirmais ceturksnis

Laikraksts Latvietis Nr. 747, 2022. g. 12. apr.
Lāra Brennere -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
MLBDaugavasSkola_2v

Skolēni pie savu darbu izstādes. FOTO no Lāras Brenneres personīgā arhīva.

Katrs skolēns saņēma šokolādes olu. FOTO no Lāras Brenneres personīgā arhīva.

2023. mācību gada pirmais ceturksnis Melburnas Latviešu biedrības (MLB) Daugavas skolā nobeidzās sestdien, 1. aprīlī, ar gadskārtējo Lieldienu izstādi. Kā jau ierasts, bērni bija pūlējušies sagatavot savus darbus – katrs pēc savas izpratnes un spējām. Darbus rotāja trusīši, cālīši, eži un pat latviskie motīvi, par ko bērni bija mācījušies folkloras stundās. Daži skolēni ar nopietnību bija piegājuši saviem mākslas darbiem, cits ar humoru un izdomu. Diena nobeidzās ar apbalvošanu, kur katrs skolēns saņēma šokolādes olu! Apsveicam visus par skaistajiem darbiem un pieliktajām pūlēm!

Pēc izstādes izlozējām MLB Daugavas skolas Lieldienu loteriju. Balvas bija bagātīgas un šokolādes papilnam! Skolas saime pateicās visiem, kas nopirka biļetes loterijai, it sevišķi tie, kuri baudīja Melburnas Latviešu Nama Labad tirgus dienu. Loterijas ienākumi palīdz skolas līdzekļu vākšanas akcijai, lai cerams tuvā nākotnē atjaunotu skolas klašu telpās tāfeles un tepiķus un vēl citi labojumus.

Loterijas vinnētāji bija: Silvija Rūnija (Sylvia Rooney), Skaidrite Biezaite, Inese Andersone, Estere Zubetksa, Dace & Davis Kazini, Laila & Linda Roziti, Gustavs Kaiva, Loreta & Augusts Rice, Lukas Makviljams (McWilliams), mācītāja Helga Jansone un Daina Fanning.

Lāra Brennere,
MLB Skolas padomes priekšsēde
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com