Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Veltījums Zemes Dienai

Mācītājs Raimonds Sokolovskis

Laikraksts Latvietis Nr. 748, 2022. g. 20. apr.
Raimonds Sokolovskis -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Zemes Diena (Earth Day) ir gadskārtēji svētki, ko svin visā pasaulē – vairāk nekā 193 valstīs. Tas izceļ vides aizsardzības kustības sasniegumus, kā arī vairo apziņu nepieciešamībai saglabāt Dabas bagātības nākamajām paaudzēm. Pirmā Zemes Diena tika svinēta 1970. gada 22. aprīlī. Tās globālā koordinācija atrodama mājas lapā Earthday.org. Mans raksts Zelta lauki ir veltījums šai tēmai.

Zelta lauki

Dziļi zem Latvijas zemes dus Zelta lauki. Tos nav redzējis neviens ar miesas acīm, tik spīdolas un viedie. Tie tur ir jau kopš sirmas senatnes. Tie darbojas kā reaktors. Senči ir mācējuši lietot to spēcīgo starojumu, lai ietu caur Saules vārtiem un Mēness vārtiem.

Mūsdienās to intensitāte ir pieaugusi no 462 megafantomiem sek. uz 500 megafantomiem sekundē un pieaug. Virs zemes Latvijā atrodas Priekšteču iekārtas, kas interaktīvi reaģē uz Laikmetu griežiem un kas ir iestādītas ar laika degli, un viena tāda ir atklāta Pokaiņos.

(Megafantoms: ezoteriska mērvienība Cilvēka un Universa sadarbības raksturošanai. Nekas ārpus cilvēka organisma 3D izplatījumā nevar vibrēt ātrāk par apm. 600 mf sek, jo tad tas pāriet enerģētiskā formā. Tomēr cilvēka organisms sasniedz 700-800 mf, saglabājot fizisku formāciju. Pie 900 mf cilvēka organisma substances pāriet Dvēseles apvidos un vēl augstāk – garīgās.)

Zelta vibrācijām pieaugot, rodas divi efekti: no vienas puses – mostas zelta drudzis, bet no otras – pieaug spēkā senču dievi. Tie arvien stiprāk sevi piesaka sabiedrībai. Visai sabiedrībai. Ģeodēziskie akupresūras punkti intensificējas... starp tiem Brīvības pieminekļa ģeogrāfiskais plato, ko tā cēlēji, iespējams, ir ņēmuši vērā. Visa Latvija kļūst par spožu punktu, kur savdabīgā kārtā īstenojas divu atšķirīgu orientāciju likteņraksts. Tālākais nav zināms. Kad zelta lauki sāks dot ārā pie 600 mf, un tie sāks dot ārā 600 mf visai drīz, – tad no Baltijas jūras celsies jauna Gaismas mācība. To nesīs jauns Gaismas Skolotājs. Tas nesīs to pie visiem namiem un to nesīs 13 izredzētie. Tiem ir kā vēja spārni. Tiem no mutēm nāk liesmu mēles. Tiem zem kājām ir dzidrezera saule. Gajatri dziesma ir tikusi dziedāta tās pirmatnējā formā. Vecajie ir pielūguši To, kurš ir pirmais un pēdējais. Kosmiskais Kristus nāk.

Mācītājs Raimonds Sokolovskis
Laikrakstam „Latvietis“

(skat. arī Ivars Vīks „Mūsu Dižā senatne“ un „Sarunas ar putniem un kokiem“, kā arī rakstu laikrakstā „Latvietis“ Nr. 736. „Veltījums starptautiskajai cilvēces brālības dienai“, u.c.)



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com