Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Svētku veikalā var iegādāties Dziesmusvētku suvenīrus

Svētku laikā suvenīri būs nopērkami arī lielākajās norises vietās

Laikraksts Latvietis Nr. 753, 2023. g. 24. maijā
Linda Ertmane -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
2023-XXVII-DziesmuSvetki

Dziesmusvētku suvenīrs. FOTO Publicitātes foto.

Dziesmusvētku suvenīri. FOTO Publicitātes foto.

Gan Svētku dalībnieki, gan interesenti mājas lapā: svetkuveikals.lv var iegādāties XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku suvenīrus: apģērbus, cepures un dažādus aksesuārus ar Svētku zīmi u.c. Veikals laika gaitā tiks papildināts ar vēl citiem suvenīriem.

Svētku laikā suvenīri būs nopērkami arī lielākajās norises vietās – Mežaparkā, Daugavas stadionā, Vērmanes dārzā, atklāšanas koncertā laukumā pie Arēnas Rīga un Esplanādē.

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku suvenīrus ar Svētku zīmi ražošanas un tirdzniecības licences ieguvējs ir SIA Dinoss, kas šīs tiesības ieguvis izsoles kārtībā.

Līdz 21. jūnijam dalībnieki var iegādāties visus suvenīrus 20% atlaidi. Sīkāka informācija – info@svetkuveikals.lv, 26343234 vai 76818214.

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 2023. gada 30. jūnija līdz 9. jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde, atbalsta lieldraugi Latvijas Mobilais Telefons (LMT) un Elektrum, kā arī atbalstītāji Swedbank, Rimi, Food Union un Kārums, Mangaļi, Circle K Latvia, Latvijas Finieris, Dzintars, Spice, Bolt, Laima, Spilva, DHL, Coffee Address, padomdevējs – Pasaules dabas fonds.

Linda Ertmane,
Latvijas Nacionālā kultūras centra
Sabiedrisko attiecību vadītāja



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com