Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Nodarbības bērniem AL58.KD laikā

Lasījums un laidavas

Laikraksts Latvietis Nr. 680, 2021. g. 15. dec.
Ilze Viļuma (Bonija) -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Lasījums: Stāsti un dzeja bērniem

Pirmdien, 27. decembrī, plkst.16.35 – Nāc, un paklausies! Nāc, un paskaties! Lasīsim – pasakas un dzejoļus bērniem! Pasakām piemīt sava burvība – tās izteiksmīgi lasot, gan pats lasītājs, gan klausītās var nonākt pavisam citā – iedomu, sapņu un iztēles pasaulē.

Pasakas un dzejas lasīs Bonija – Ilze Viļuma. Gaidīsim pasaku un dzejas mīļotājus no visas pasaules Zoom labirintos! Lūdzu izmantojiet šo informāciju pieslēgties: Zoom ID -819 8074 2105. Passcode: 777890.

Laidavas: Bērnu rīts ar Boniju

Trešdien, 29. decembrī, plkst. 11.00, kopā esot, varam spēlēt spēles un radīt mākslu. Tas ir tik ierasti un saprotami. Bet, vai varam spēlēt spēles un pagatavot ko interesantu, paši savām rokām, katrs sava ekrāna pusē?! Jā, varam gan!

Atliek tikai pieslēgties Zoom ID -819 8074 2105 Passcode: 777890

Galvenais – būt labā noskaņojumā un gatavībā jautroties – it kā kopā, kaut arī skatoties ekrānā! Lai spēlētu spēles, papildus atribūti nav nepieciešami, bet lai radītu ko interesantu, lūdzu sagatavojiet:

3 A4 baltas lapas UN krāsainos flomasterus vai zīmuļus;

pilnu sauju dabas veltes – puķītes, lapiņas, zaļumiņus.. (ja jums ir dārzs, meklējiet kaut ko no sava dārza, ja nekā tāda nav, nebēdājiet – tāpat darbosimies kopā!)

Tiekamies jau pavisam drīz!!

Bonija
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com