Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Priecīgus Ziemassvētkus Latvijas karavīriem

Sveiciens no Daugavas Vanagiem

Laikraksts Latvietis Nr. 682, 2021. g. 26. dec.
Jānis Kārkliņš -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
DV

Daugavas Vanagi

Piparkūkas. FOTO no Asjas Ramates personīgā arhīva.

Asja Ramate nodod piparkūku paciņu NBS sociālai darbiniecei Elīnai Zenkevičai. FOTO no Asjas Ramates personīgā arhīva.

Pirms iededz sveci egles zarā,
Dedz svētku liesmu sirdī savā,
Ar piedošanu, sapratni,
Ar mīlestības dzirksteli
Un tici – tas ir Tavā varā
Nest gaismu, kā to svece dara.

Cienījamie, Latvijas karavīri!

Pateicībā par Jūsu katra sirds degsmi, pārliecību un drosmi būt Latvijas karavīram, Daugavas Vanagi no plašās pasaules un biedrības „Daugavas Vanagi Latvijā“ saime sūta Jums sveicienus no Dzimtenes, no sirds vēlam mierpilnus un gaišus Ziemassvētkus, panākumiem un veiksmēm bagātu 2022. gadu.

Ar šiem dzejas vārdiem un tekstu Daugavas Vanagi visā pasaulē šogad atkal pateicas Latvijas Nacionālo Bruņoto Spēku karavīriem, kuri pašlaik dienē ārpus Latvijas. Šogad 130 Latvijas karavīri, kuri dienē Kosovo, katrs kopā ar tekstu saņems svētku piparkūku paciņu.

Pateicības akciju atbalsta visi Daugavas Vanagi un vanadzes pasaule, ieskaitot no Austrālijas, kur to finansiāli atbalsta Daugavas Vanagu Austrālijā valde un Pertas un Sidnejas nodaļas. Sirsnīgs paldies visām zemēm, kuras akciju finansiāli atbalstījušas, kā arī Daugavas Vanadžu priekšniecei Inārai Sīkai un Daugavas Vanagu Latvijā vanadžu nozares vadītājai Asjai Ramatei par akcijas izkārtošanu.

Gadskārtējo pateicības apsveikumu tradīciju Daugavas Vanagi sāka jau daudzus gadus atpakaļ, kad Latvijas NBS karavīri dienēja Afganistānā. Tradīcija ir turpinājusies katru gadu, un cerams turpināsies, kamēr Latvijas karavīri pavadīs Ziemassvētkus ārpus Latvijas, tālu no dzimtenes un savām ģimenēm. Ar šo gadskārtējo akciju Daugavas Vanagi cer atgādināt mūsu tautas pašreizējiem karavīriem, ka par viņiem domā un viņu darbu novērtē ne tik vien Latvijā, bet arī visā plašajā pasaulē.

Jānis Kārkliņš,
Daugavas Vanagi Austrālijā valdes priekšsēdis
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com