Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Laila Grosa

Iepazīšanās ar Kultūras Dienu sociālo mēdiju vadītāju

Laikraksts Latvietis Nr. 713, 2022. g. 10. aug.
Susan un Pēteris Dārziņi -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Laila Grosa. FOTO no Lailas Grosas personīgā arhīva.

Sociālie mēdiji ir kļuvuši par svarīgu daļu no pasākumu organizēšanas. Tādēļ šajās – Austrālijas Latviešu 59. Kultūras dienās rīcības komandā ir piesaistīta sociālo mēdiju vadītāja Laila Grosa, kas palīdzēs izplatīt ziņas par visiem Melburnas Kultūras dienu pasākumiem.

Laila Grosa ir dzimusi Melburnā un aktīvi piedalījusies Melburnas latviešu sabiedrībā; mācījusi Melburnas latviešu Daugavas skolā, dziedājusi Melburnas latviešu jauktajā korī Daina un dejojusi Melburnas tautas deju kopā Ritenītis. Viņa ir bijusi aktīva dalībniece vairākās Kultūras dienās un Jaunatnes dienās, kā arī ir bijusi iesaistīta rīcības komitejās – Austrālijas Latviešu 56. Kultūras dienās un 36. Jaunatnes dienās.

Laila pašlaik dzīvo Rīgā kopā ar savu draugu Ivaru, bet viņa turpina uzturēt ciešus kontaktus ar ģimeni, draugiem un sabiedrību Austrālijā. Laila ikdienā vada savu biznesu Laila Gross Designs, kur viņa nodarbojas ar grafisko dizainu, sociālo tīklu menedžmentu un strādā ar klientiem gan Austrālijā, gan Latvijā.

Susan un Pēteris Dārziņi,
AL 59. KD rīcības komitejas priekšsēži
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com