Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Kas ir paredzēts Jaunatnes dienās?

Interesanta un pievilcīga programma

Laikraksts Latvietis Nr. 731, 2022. g. 14. dec.
37.JD -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Tagad ir tikai dažas nedēļas palikušas līdz 37. Jaunatnes dienām Adelaidē!

Rīcības komiteja ir cītīgi darbojusies, veidojot interesantu un pievilcīgu programmu, ko var apmeklēt visas paaudzes.

Biļetes uz Jaunatnes dienām var iegādāties no mūsu tiešsaites: www.jd37adl.com

E –pasts: jd37.adl@gmail.com Tālr.: 0401 391 170

37. ALJDs Atklāšana un BALSIS koncerts ($30/$25)

Jaunatnes dienas sāksies ar plašu žestu 28. decembrī Tālavā. Pēc īsas oficiālās daļas sekos jauniešu kora BALSIS koncerts diriģenta Inta Teterovska vadībā. BALSIS ir viens no izcilākajiem koriem Latvijā. Koris būs sagatavojis unikālu koncertprogrammu Jaunatnes dienām, ja nokavēsiet, nožēlosiet!

Danču vakars ($20/$15, vakariņas ieskaitītas)

Aicinām lielus, mazus, jaunus un vecus uz Danču vakaru Tālavā! Nakts uzsils Adelaides latviešu Četri kaķēni dzīvās mūzikas pavadījumā. Priecāsimies kopā, dejojot mīļākās dejas, tai skaitā Cūkas Driķos un Pankūkas, kā arī ar lusti aptversim jaunas dejas! Satiksimies viens ar otru, saķersimies elkoņos un laidīsim pa dejas ceļu. Vakariņas būs ieskaitītas ieejas cenā, un dzērienus varēsiet iegādāties bārā. Īpaši dzērieni jūs arī gaida; vai varat uzminēt pārsteigumu?

Tautas deju uzvedums ATMODA ($25/20)

Ir laiks mosties no klusuma un ilgi pavadītā miega. Tautas deju koncerts ATMODA savienos tradicionālo ar laikmetīgo konceptuāli un fiziski krāšņā priekšnesumā, kur balss, deja un dzeja stāstīs tautas atmodas stāstu – gan Latvijas vēsturiskajos posmos, gan tagadējā pandēmijas laikā. Koncertā piedalīsies jauniešu tautas deju kopas Auseklītis no Adelaides, Ritenītis no Melburnas un Jautrais Pāris no Sidnejas. Priekšnesumu kuplinās mūsu viesi BALSIS no Latvijas.

Tautas Deju apkūlības ($15/$10, vakariņas ieskaitītas)

Esiet aicināti uz tautas deju apkūlībām, Igauņu namā. Baudīsim džeza kvarteta koncertu kopā ar ģimeni un draugiem. Būs mūzika, ēdiens un laba kompānija. Ko citu vēlies? Apkūlības ir piemērotas visiem, ne tikai tautas dejotājiem!

Jauniešu mūzikas koncerts „Dziesma ir Mūsu Balss“ ($25/$20)

Jauniešu koncertā varēsit piedzīvot raibu un daudzpusīgu koncertu kas izcels mūsu jauniešu radošo talantu. Piedalīsies populāri mākslinieki kā arī plaukstoši debitanti no vairākām Austrālijas pilsētām. Izskanēs dažādi žanri no klasiskās līdz jaunradei, kā arī oriģinālas kompozīcijas.

Sadziedāšanās ($20/$15, vakariņas ieskatītas)

Sanāksim visi kopā un pavadīsim laiku, dziedot visu vakaru! Dziedāsim visas labākās dziesmas – tautasdziesmas un citas populāras latviešu dziesmas. Aicinām visas paaudzes! Šo vakaru vadīs Ints Teterovskis ar vairākiem dalībniekiem no BALSIS kora. Bārs būs atvērts, un vakariņas ir ieskaitītas biļešu cenā. Nāciet! Dziedāsim!

Basketbola turnīrs ($10)

Vai Tu esi nākošais Kristaps Porziņģis vai Dāvis Bērtāns? Nāc piedalīties basketbola konkursā ar savu komandu, lai izcīnītu balvu vislabākajai jauniešu basketbola komandai Austrālijā! Arī ja nav intereses spēlēt, laipni lūdzam atbalstīt karsto konkursu!

Jaungada Balle ($60, vakariņas ieskaitītas)

Visi laipni lūgti uz dižo Vecgada balli! Kopā atvadīsimies no pagājušā gada un lustīgi sveiksim Jauno – 2023! Svinēsim šo jauko vakaru ar dejām, dziesmām un daudz prieka, lai nodrošinātu labu Jauno gadu. Vakariņas ieskaitītas biļetes cenā. Iesildīsim Jauno gadu stilā. Uzvelciet savas viskrāšņākās kleitas, kreklus košās krāsās un svinēsim visi kopā!

37.JD



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com