Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Latviešu kultūras svētki Īrijā

Piedalīsies arī viesi no ārzemēm

Laikraksts Latvietis Nr. 747, 2022. g. 12. apr.
Latviešu biedrība Īrijā -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

FOTO Aldis Liepiņš.

Jau divpadsmito gadu pēc kārtas, šī gada 30. aprīlī Dublinas vecpilsētā notiks Latviešu kultūras svētki Īrijā, kuros piedalīsies 9 latviešu mākslinieciskās kopas, 5 latviešu skolas, viena teātra grupa no Īrijas, viesi no Latvijas un lietuviešu, igauņu un poļu kopienām Īrijā, deviņi amatnieki un latviešu ēdienu tirgotāji no Īrijas un Ziemeļīrijas.

Svētku programma paredzēta no plkst. 12.00-17.00 Meeting House Square, Temple Bar, Dublin 2 un pēc tam ar dančiem turpināsies The Lundy foot's.

Programmas ietvaros notiks:

  • Plkst. 12.00 SVĒTKU GĀJIENS no Central Plaza pa Crown Alley, Temple Bar Square, Essex Street East līdz Meeting House Square.
  • Plkst. 12.20 SVĒTKU ATKLĀŠANA Meeting House Square.
  • Plkst. 12.30 – 17.00 SVĒTKU PROGRAMMA Meeting House Square un Essex Street: Svētku koncerts; amatnieku un ēdienu tirgotāja tirdziņš; meistarklases bērniem un jauniešiem (sejiņu apgleznošana); danči publikai; sporta aktivitāšu minūtes;
  • Plkst. 18.00 – 22.00 DANČI UN SADZIEDĀŠANĀS The Lundy Foot's Bar, Essex gate.

Svētkus organizē Latviešu biedrība Īrijā, sadarbībā ar LR vēstniecību Īrijā un Temple Bar Company. Svētkus daļēji finansiāli atbalsta LR Ārlietu ministrija.

Latviešu biedrība Īrijā



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com