Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Mācītāja Helga aicina

Dievgalda sagatavošanas klases

Laikraksts Latvietis Nr. 753, 2023. g. 24. maijā
Helga Jansone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
SvKrustaDraudze

Baznīcas draudzes valde un es nolēmām, ka mūsu draudze var piedāvāt Svētā Vakarēdiena klases10 gadus veciem vai vecākiem. Daudzas latviešu luterāņu draudzes pasaulē, kā arī Austrālijas luterāņu baznīcas draudzes, gatavo savus jauniešus dievgalda pieņemšanai.

Šis ir piemērots vecums, lai sagatavotu jauniešus, jo viņi izrāda interesi par to, ko tas nozīmē. Ir atklāts, ja jaunieši pirmo reizi saņem dievgaldu, kad viņi ir iesvētīti un ir gatavi doties uz universitāti vai pat doties prom no mājām, viņiem neveidojas ieradums pieņemt dievgaldu. Turpretim ja viņi uzzina dievgalda nozīmi un pieradīs to saņemt dievkalpojuma laikā agrākā vecumā, viņi, visticamāk, turpinās to arī vēlāk. Tas ir arī piemērots vecums, lai iepazītu mācītāju un uzdotu jautājumus par savu ticību.

Ja jūsu bērns/-i ir divciparu vecuma grupā vai pusaudzis, vai vecāks, kurš nav iesvētīts un būtu ieinteresēts apmeklēt šo 4 sesiju klasi kopā ar mācītāju, lūdzu, sazinieties ar mani, rakstot uz šo e-pasta adresi: pastorhelgaj@gmail.com vai zvaniet man uz mobilo tālruni: 0497839083

Gaidīšu jūs!

Mācītāja Helga Jansone
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com