Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Sapņu komanda 2023!!“

Bija jauki piedzīvot Latvijas sportistu panākumus

Laikraksts Latvietis Nr. 755, 2023. g. 7. jūnijā
Ināra Sīkā -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
DV

Daugavas Vanagi

FOTO no Ināras Sīkās personīgā arhīva.

Latvijas bronza medaļas uzvara pasaules ledus hokeja pasaules čempionātā atskanēja DV Sidnejas nodaļas namā 3. jūnija pusdienās, kad visiem dalībniekiem sagādāja jauku pārsteigumu, rādot uz lielā ekrāna bronza medaļas spēles svarīgākos momentus, un pēc tam skatīt, kā Rīgā sagaidīja sapņu komandu 2023.

Pie Brīvības pieminekļa redzējām varenu tautas sajūsmu, kur tūkstošiem tautiešu sagaidīja mājās Latvijas hokeja komandu un trenerus.

Skatījāmies spēles sižetu uz ekrānu. Tiklīdz kā Latvijas komanda iesita uzvaras vārtus, Ināra, Gundega un Viktors, milzīgajos Latvijas izlases hokeja tērpu kreklos ar sajūsmu izdalīja Latvijas karodziņus dalībniekiem, lai katrs varētu vicināt karodziņus un dzīvot līdz ar uzsaukumiem un priekiem.

Bija jauki atkal piedzīvot to, ka Latvijas sportistu panākumi pasaules skatuvē spēj saviļņot un ielīksmot tautu. Tas ir atkārtoti redzēts olimpiskajās spēlēs un drīz vien, š.g. augustā, varēsim sekot līdzi Pasaules basketbola čempionātam, kas notiks Filipīnās, Japānā un Indonēzijā. Latvija ir vienā grupā ar Kanādu, Libānu un Franciju. Pirmā spēle notiks 25. augustā pret Libānu.

Ināra Sīka,
DV Sidnejas nodaļas priekšsēde



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com