Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Ziņas no MLNK par ziedojumu akciju

Domas vienmēr ir uz nākotni

Laikraksts Latvietis Nr. 756, 2023. g. 14. jūnijā
Bite Švolmane -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
MLNK_Jauns

Melburnas Latviešu nams. FOTO MLNK.

Melburnas Latviešu nama direktori vēlās pateikties Melburnas latviešu sabiedrībai, vairākām organizācijām, privātpersonām un it sevišķi mūsu anonīmajam labvēlim par veiksmīgo līdzekļu vākšanas akcijas noslēgumu.

Akcija sākās 2022. g. beigās, kad MLNK valdei ziņoja par vienreizēju piedāvājumu. Anonīms ziedotājs bija ar mieru ziedot dolāru pret ziedotu dolāru līdz $35 000, lai realizētu lielo remonta projektu, pārbūvējot novecojušās saimnieka dzīvojamās telpas. Projekta budžets bija $70 000.

Kaut gan nesenos gados Melburnas Latviešu namā ir bijuši vairāki kapitālremonti, saimnieka telpas nebija ilgus gadus aiztiktas. Šīs telpas diemžēl vairs neatbilda šīsdienas likumiem un vajadzībām.

Lai dabūtu piemērotu namam jaunu saimnieku, kas nodrošina tīrību, drošību un kompetentu atbildību, bija vajadzīgs steidzīgi sagādāt piemērotas telpas. Varam ziņot, ka dzīvokļa projekts un atrast piemērotu saimnieku ir veiksmīgi paveikts.

MLNK valde vēlas ziņot, ka ar šo akciju kopsummā, ieskaitot anonīmā labvēļa $35 000 ziedojumu, tika ziedots $78 745, kas ir ļoti sekmīgs rezultāts. Apmēram, $12 000 tika iekasēts Nama Labad sarīkojuma dienā, $21 500 no 5 organizācijām un $10 090 no 27 privātpersonām. Būves darbi dzīvoklim izmaksāja $75 000.

MLNK valde turpinās veidot un īstenot plānus, lai turētu Nama telpas labā kārtībā. Domas arī vienmēr ir uz nākotni un nama valde arī plāno, lai tās tiktu uzlabotas un atbilstu arī šīsdienas vajadzībām mūsu Melburnas latviešu sabiedrībai un citiem, kuri vēlās izmantot šo vērtīgo resursu.

Bite Švolmane,
MLNK valdes vārdā
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com