Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Sadziedāšanās vakars AL59.KD

Vakars ir domāts visām paaudzēm

Laikraksts Latvietis Nr. 772, 2023. g. 8. nov.
Jolanta Lārmane -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL59KD

Sadziedāšanās Mežaparkā 2023. gadā. FOTO Jolanta Lārmane.

Aicinām visus uz Sadziedāšanās vakaru Melburnas Latviešu namā, š.g. 28. decembrī, plkst. 18.00!

Sadziedāšanās vakaru vadīs diasporas koru virsdiriģents Ivars Cinkuss. Tiks dziedātas gan labi zināmas latviešu tautasdziesmas un ziņģes, gan arī tādu tautā iemīļotu komponistu kā R. Paula, Im. Kalniņa, M. Brauna, u.c. radītās melodijas.

Dziedāšana pilnā sparā sāksies jau no plkst. 18.00, tādēļ mudinām visus tūdaļ pēc Tautumeitas koncerta St. Kildas pilsētas namā naskiem soļiem doties uz tuvumā esošo Melburnas Latviešu namu, lai turpinātu tur priecāties un izdziedāties pēc sirds patikas! Vakars ir domāts visām paaudzēm, un vārdi dziesmām tiks rādīti uz lielā ekrāna. Dzērienus visa vakara garumā varēs iegādāties uz vietas. Bārs darbosies, un uzkodas būs pieejamas jau no paša Sadziedāšanās sākuma. Vakariņas, kas iekļautas biļetes cenā, tiks pasniegtas no plkst. 19.00.

Dziesmas uz maiņām pavadīs gan mūziķi no Latvijas, gan vietējie muzikanti.

Sadziedāšanās vakara rīkotāji Linda un Andis Graudiņi uzsver: „Latvieši ir dziedoša tauta. Iedvesmojoties no piedzīvotā Dziesmu svētkos Latvijā, vēlamies piedāvāt turpināt baudīt šo unikālo gaisotni Austrālijas Latviešu 59. Kultūras dienās Melburnā.“

Latviešiem ir tik daudz skaistu dziesmu un – visas mīļas! Dziesmu saraksts veidots, pārstāvot dažādu paaudžu muzikālās gaumes un ņemot vērā ļoti dažādās potenciālo vakara apmeklētāju dziesmu pieredzes.

Ieskatam daži piemēri no dziesmām, ko dziedāsim Sadziedāšanās vakarā: Lilioma dziesma, Jauns un traks, Ai, jel manu vieglu prātu, Mēmā dziesma, Ķēvīt, mana svilpastīte, Mūsu mīlestība...utt. Būs gan visiem labi pazīstamas dziesmas, gan arī iespēja iemācīties ko jaunu.

Jolanta Lārmane
AL59.KD Sadziedāšanās vakara muzikālās daļas veidotāja
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com