Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Mirdzošā un spīdošā“

AL59.KD Jaungada sagaidīšanas balle

Laikraksts Latvietis Nr. 773, 2023. g. 15. nov.
Iveta Samule -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
AL59KD

Edmunds Eimanis. FOTO no Edmunda Eimaņa personīgā arhīva.

„Dabar“ sastāvs: Andrius Pranckunas, Loretta Tigani, Stepas Levickis, Paul Szczur, Darius Pranckunas, Dāvids Zemdegs, Pauls Lejiņš. FOTO no Dāvida Zemdega personīgā arhīva.

Tik dažas nedēļas palikušas līdz AL59.KD. Šogad tās noslēgsies 31. decembrī ar krāšņām svinībām – Jaungada sagaidīšanas balli. Tomēr rīcības komiteja ziņo, ka biļešu iegāde ballei slēgsies svētdien, 10. decembrī.

Visi ir mīļi aicināt piedalīties vakarā, kas būs tiešām jautrs un elegants. Mirdzošā un spīdošā – balles tēma, iedvesmos visus stilīgi uzposties! Ballē uzstāsies dažādi mākslinieki, tostarp Edmunds Eimanis ar savu talantīgo klavierspēli vakara sākumā, un starptautiskā etnopopa sensācija – Tautumeitas. Visus uz deju grīdas iepriecinās Dabar un DJ Tony K.

Balle notiks iecienītā viesību namā Lincoln of Toorak, ieeja no 8 Jackson Street, Toorak. Nams ir viegli pieejams gan ar publisko transportu (58. tramvaja pietura atrodas namam gandrīz priekšā), gan ar mašīnu. Viesību nams piedāvā uz vietas bezmaksas auto novietošanu.

Biļešu cena pieaugušiem ir $195 un tajā ieskaitītas uzkodas ar īpašu kokteili vakara sākumā, trīs ēdienu maltīte pie skaisti klātiem galdiem, kā arī bezalkoholiskie un alkoholiskie dzērieni (alus, vīns un stiprie). Jauniešiem zem 18 g.v., kuri tikai drīkst piedalīties ballē kopā ar vecākiem vai aizbildni, biļetes ir $99.

Nekavējoties sarunājiet kompāniju, aicinot savus mīļākos, radus un draugus! Zālē galdi būs klāti 12 personām. Pērkot biļetes, lūdzam paziņot, pie kura galda vai kuriem draugiem Jūs sēdēsit.

Austrālijas Latviešu 59. Kultūras dienas šogad notiek Melburnā no 26. līdz 31. decembrim. Biļetes pērkamas un tuvāku informāciju atradīsiet AL59.KD tīmekļa lapā: www.alkd.org.au.

Iveta Samule,
AL59.KD Jaungada sagaidīšanas balles rīkotāja
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com