Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


MLOA jauna vadība

Latviešu sabiedrība bijusi rosīga aizgājušajā gadā

Laikraksts Latvietis Nr. 776, 2023. g. 6. dec.
Anita Andersone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
MLOA

No kreisās: Anita Andersone, Linda Graudiņa. FOTO Anda Banikosa.

No kreisās: Jānis Roberts Dēliņš, Linda Drēziņa, Iveta Zundura, Linda Graudiņa, Anita Andersone, Ivars Neiburgs, Kalvis Švolmanis, Jānis Kārkliņš. FOTO Andis Graudiņš.

Melburnas Latviešu organizāciju apvienība (MLOA) kopsapulce notika Melburnas Latviešu namā sestdien, 2. decembrī. Sapulcē tika pārstāvētas vairāk nekā puse no MLOA 21 dalīborganizācijas. Noklausoties biedru organizāciju pārskatus par 2023. gada darbību, aizejošā valdes priekšsēde Anita Andersone secināja, ka ziņojumi liecina par latviešu sabiedrības rosīgumu Melburnā, kaut reizēm var šķist savādāk, sabiedrības demogrāfijai pamainoties. Viņa pateicās visām organizācijām par atbalstu pēdējos deviņus gadus – viņas trīs valdes priekšsēdes pilnvaru termiņu laikā, jo īpaši novērtējot viņas lieliskās attiecības ar Latviešu nama dvēselēm Henriju Paceru un Rīgas kafejnīcas vadītāju Lindu Drēziņu, kā arī Latviešu nama jaunajiem saimniekiem – Ivetu un Gati Zunduriem. Vissirsnīgākā pateicība arī tika izteikta visiem valdes locekļiem, ar kuriem sadarbība visus gadus vienmēr bijusi ļoti patīkama un veiksmīga.

Linda Graudiņa tika iecelta par jauno priekšsēdētāju, un valdē tika atkārtoti iecelti iepriekšējie valdes locekļi, klāt nākot Lindai Drēziņai.

Anita apsveica Lindu Graudiņu ar valdi, novēlot sekmes jaunajā amatā, simboliski nododot Lindas gādībā Latvijas vēstniecības dāvināto Latvijas karogu.

Linda Graudiņa un Jānis Kārkliņš pateicās Anitai par atdevi sabiedrībai, ko esot veikusi „ar sirdi un dvēseli“. Anita ir izvirzīta uz LAAJ prezidija priekšsēža amatu, pārņemot šo atbildību uz trijiem gadiem no 2024. gada 1. janvāra, no kura datuma MLOA jaunievēlētā valde pārņems darbību.

Anita Andersone
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com