Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Ziemassvētku pēcpusdiena Brisbanē

Dziesmas, ēdieni, Ziemassvētku vecītis un pop-up veikals

Laikraksts Latvietis Nr. 779, 2023. g. 29. dec.
Ance Deksne -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
BrisbanesLatviesuBiedriba

Ziemassvētku pēcpusdiena Brisbanē. FOTO Garens Krūmiņš.

Ziemassvētku pēcpusdiena Brisbanē. FOTO Garens Krūmiņš.

Garšīgās svētku pusdienas. FOTO Garens Krūmiņš.

Pop-up veikals. FOTO Garens Krūmiņš.

Saulainā 9. decembra sestdienas dienā, skaisti mirdzot īstai Ziemassvētku eglītei un gaisā virmojot gardām smaržām, Brisbanes Latviešu namā pulcējās vairāk nekā simts apmeklētāju, lai satiktos ar draugiem un uz mirkli atpūstos, pirms katrs dodas savās pirmssvētku gaitās un ceļojumos, vai atpūšoties tepat Brisbanē.

Bija jauki uzņemt Nord Haus pop-up veikalu ar skaisto un daudzpusīgo piedāvājumu klāstu un satikt pašus pārdevējus un organizētājus – Daivu, Britu un Mārtiņu. Relaksētā gaisotnē apmeklētāji varēja gan iepirkties, gan mieloties ar garšīgām svētku pusdienām, kūkām un atspirdzinošiem dzērieniem.

Liels paldies Laimai, Guntai, Mārai, Lettie, Dainai, Geraldinei un Jānim par lielo darbu virtuvē un ēdienu gatavošanā!

Svētku gaisotni pavairoja instrumentāla Ziemassvētku mūzika gan solo klarnetei, gan klavierēm. Paldies Robertam un Annai par jauko muzicēšanu!

Pēcpusdienas apmeklētāji kopā nodziedāja Ak, eglīte un Klusa nakts, svēta nakts, bet dziesmu Zvaniņš skan visi enerģiski dziedāja tieši pirms Ziemassvētku vecīša apmeklējuma, kurš Nama zālē ieradās ar lielu dāvanu maisu. Tad nu gan bērniem bija liels prieks! Bija bagātīga loterija, kuru bija sarūpējusi Daina Strads ar dažiem citiem ziedotājiem. Pēcpusdienas noslēgumā pirms došanos mājās, visi varēja paņemt iepriekš pasūtītos pīrāgus un piparkūku mīklu, kuru sagatavoja Laima, Mārtiņš, Jasmīne un Inga.

Paldies visiem tiem, kas palīdzēja piektdien un sestdien – Zilei, Annai, Emīlijai, Mārtiņam, Gintam, Guntai, Frejai, Martai, Annai, Edgaram, Elīnai, Ernestam!

BLB un Saule Limited novēl visiem priecīgus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu Jauno gadu!

Ance Deksne
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com