Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Studējiet Latvijā!

RTU pārstāvju vizīte Melburnā. Gaida tikšanos ar tautiešiem

Laikraksts Latvietis Nr. 788, 2024. g. 28. febr.
Ingrīda Dārziņa -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Sestdien, 2024. gada 9. martā plkst. 12.00 Melburnas Latviešu namā viesosies pārstāvji no Rīgas Tehniskās universitātes (RTU): Starptautiskās partnerības nodaļas vadītāja Laura Štāle un prorektora vietnieks starptautiskajā darbā prof. Igors Tipāns. Latvieši viesosies Austrālijā ar mērķi iepazīstināt ar kvalitatīvu studiju iespējām Rīgā, plaši pazīstamā un atzītā universitātē, kas var lepoties ar spēcīgu starptautisku profilu. Šobrīd Rīgas Tehniskā universitāte piedāvā 61 studiju programmu angļu valodā, kas piedāvā pasaules līmeņa izglītību daudzās pieprasītās karjeras jomās, tostarp datorzinātnēs, mašīnbūvē, elektronikā un materiālzinātnēs.

Šobrīd RTU studē vairāk nekā 5200 ārzemju studentu no 101 valsts. Katru semestri studentiem tiek piedāvāti vairāki simti kursi angļu valodā un būt pusgadu (vai dažus mēnešus) Rīgā, studēt un iegūt kredītpunktus, kurus varētu atzīt vietējā Austrālijas universitāte, labi apgūt latviešu valodu un izjust Rīgas kultūras dzīvi, būtu aizraujoša iespēja īpaši studentiem ar latviešu izcelsmi.

Interesenti ir aicināti uz neformālām sarunām ar RTU pārstāvjiem gan latviski, gan angliski, lai uzdotu interesējošus jautājumus un paplašinātu redzesloku par izglītības iespējām Latvijā.*

8. martā paredzēta Akadēmiskā diena – Sabīne Kazaka, LIAA pārstāve Austrālijā, norīkojusi tikšanās vairākās Melburnas universitātēs. Par vīzītes programmu rūpējas LAAJ, LJAA un LIAA.

Ingrīda Dārziņa
Laikrakstam „Latvietis“

* Ja vēlaties pieslēgties neklātienē, pasākums tiks pārraidīts tiešraidē ar zoom. Lūdzu, sekojiet šai saitei:
https://us02web.zoom.us/j/88979316182?pwd=amIxU2UxYmQxdFAyUGdPNGFmQncyQT09
Meeting ID: 889 7931 6182; Passcode: RTU



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com