Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Jaunas organizācijas dibināšana Jaunzēlandē

„THE LATVIAN COMMUNITY TRUST“ – Aotearoa New Zealand

Laikraksts Latvietis Nr. 789, 2024. g. 6. febr.
Līna Leitāne, Evija Trofimova, Sandra Mekmilana (McMillan) -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Ar prieku vēlamies ziņot par mūsu jaunās bezpeļņas organizācijas Latvian Community Trust (LCT) dibināšanu. Biedrība ir izveidota ar mērķi veicināt latviešu kopienas saliedētību, tās izglītību un labbūtību Aotearoa Jaunzēlandē. Mēs ticam, ka oficiāla biedrības statusa iegūšana palīdzēs mums labāk sasniegt šo mērķi.

Jaundibinātās biedrības valdes locekles ir Līna Leitāne, Evija Trofimova un Sandra Mekmilana (McMillan). Viņas visas vieno iepriekšējā pieredze, veidojot un organizējot dažādas iniciatīvas latviešu kopienai Jaunzēlandē, kā piemēram, pirmo Jaunzēlandes latviešu nometni bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem Mākoņdienas 2022, Latviešu bibliotēkas izveidošanu Jaunzēlandes bērniem, skoliņas un spēļu grupas Oklendā līdzizveidošanu, Latviešu grāmatu svētku, kā arī Jāņu, Latvijas Simtgades, 18. novembra svinību un citu nozīmīgu pasākumu organizēšanu. Valdes loceklēm ir zināšanas Latvijas kultūras un izglītības jomā, pieredze sadarbībā ar valsts institūcijām, grantu pieteikumiem, kopienas un jauniešu attīstību, pasākumu organizēšanu un nevalstisko organizāciju darbu.

No sirds vēlamies pateikties visiem, kas ir snieguši savu ieguldījumu šīs biedrības izveidē. Jūsu atbalsts un iedrošinājums ir bijis nenovērtējams. Ja jums ir kādi jautājumi par biedrību, lūdzu, sazinieties ar mums.

Līna Leitāne: lina.leitane@gmail.com – LCT Jaunzēlandē priekšsēdētāja

Evija Trofimova: evija.t@gmail.com – LCT Jaunzēlandē sekretāre

Sandra Mekmilana (McMillan): sandra.kalnina@gmail.com – LCT Jaunzēlandē Lietvede

2024. gada. 29. februārī
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com