Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Jaunatnes dienas – šogad Sidnejā

Vadītājas ir pieredzējušas un dedzīgas latviešu kultūras mīļotāji

Laikraksts Latvietis Nr. 796, 2024. g. 25. apr.
Kārla un Selga -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Karla un Selga Tuktēnas. FOTO Publicitātes foto.

Jaunatnes dienas (JD) – latviešu kultūras svētki notiks 2024. gadā no 27. decembra līdz 31. decembrim šogad Sidnejā. Mēs būsim vislielākajā sajūsmā, redzēt visus te un kopā svinēt latviešu kultūru.

Jaunatnes dienas – ir domāts visām vecuma grupām – jauniešiem līdz ar ģimenēm un arī vecākām paaudzēm. Mēs esam centušies radīt plašu un daudzveidīgu programmu, lai ikviens varētu atrast kaut ko interesantu un pievilcīgu šajos svētkos.

Galvenais notikums būs tradicionālais tautas deju koncerts, kurā pulcēsim gan jauniešus, gan vecāko paaudzi, lai kopā izbaudītu latviešu deju mantojumu un skaistumu. Šis koncerts būs īpašs, piepildīts ar dzirkstošu enerģiju un mūzikas prieku.

Papildus tautas deju koncertam notiks arī Sadziedāšanas vakars, kurā ikviens varēs piedalīties kopdziedāšanā un baudīt mūsu mīļās latviešu dziesmas. Tas būs brīnišķīgs pasākums, lai sajustu kopīgās sajūtas un dziedātu kopā ar visiem dalībniekiem.

Neaizmirsīsim arī par Danču vakaru, kas būs viens no galvenajiem izklaides notikumiem. Tajā būs iespēja izbaudīt gan tradicionālās latviešu dejas, gan arī modernāku deju mūziku un izrādes. Visi ir aicināti piedalīties dejās un radīt neaizmirstamus deju mirkļus kopā.

Jaunatnes dienu vadītājas – Kārla un Selga ir pieredzējušas un dedzīgas latviešu kultūras mīļotājas, kurām ir liela pieredze un entuziasms, lai vadītu šo nozīmīgo pasākumu. Viņu apņēmība un mīlestība pret Latviju nodrošinās, ka JD būs radošas, aizraujošas un pievilcīgas ikvienam dalībniekam, un viņas ir priecīgas piedāvāt neaizmirstamu pieredzi visiem apmeklētājiem. Kārla un Selga ir ļoti motivētas izveidot JD programmu tā, lai atspoguļo latviešu kultūras bagātību un dažādību. Viņas cer uz visas kopienas atbalstu un piedalīšanos, lai kopīgi izveidotu neaizmirstamas un pozitīvas JD.

Jaunatnes dienās ir arī lieliska iespēja iesaistīties organizatoriski. Ja jums ir idejas, vai ja vēlaties sniegt savu atbalstu, lūdzu, sazinieties ar mums. Mēs esam atvērti jauniem priekšlikumiem un gatavi kopīgi radīt šo svētkus vēl lielākus un daudzveidīgākus.

Tādēļ ierakstiet datumus savā kalendārā un nāciet piedalīties šajā fantastiskajā pasākumā, kur mēs kopā svinēsim latviešu kultūru, radīsim neaizmirstamus mirkļus Sidnejā un veidosim kopīgu atmiņu bagāžu!

Kārla un Selga
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com