Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Nama Labad „Eirovīzija““ vakars

Nekavējoties jāiegādājās biļetes!

Laikraksts Latvietis Nr. 798, 2024. g. 8. maijā
Iveta Samule -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
MLNK_Jauns

Grupa „Jā“. Bildē redzami Ēriks Stepaņuks un  Edmunds Eimanis. Grupas sastāvā vēl ir Kaspars Švolmanis un Ronāns Lārmanis. FOTO Kalvis Švolmanis.

Šī gada lielākais notikums Melburnas latviešu sabiedriskā kalendārā notiks sestdien, 11. maijā, plkst. 19.00, proti, Melburnas Latviešu „Nama Labad „Eirovīzija““ vakars! Rīkotāji vēlās ziņot, ka biļetes šim krāšņam pasākumam tiek ātri izpārdotas, un tās ir jānopērk pirms pasākuma.

„Aicinām visus piedalīties šajā foršā vakarā kas patiešām būs veltījums Eirovīzijai. Piedāvāsim iespēju saģērbties savos visspīdīgākajos tērpos, paēst garšīgas vakariņas, jautri izpriecāties un arī atbalstīt Melburnas Latviešu Nama darbību“ stāsta vakara rīkotāji.

Šogad nama vadība ir izdomājusi piedāvāt Melburnas tautiešiem ko jaunu un citu! Ierodoties, vakaru dalībniekus sagaidīs ar kokteili un pīrāgu foajē telpā. Tad lielajā zālē piedāvās Zviedru stilā karstas vakariņas – tā kā 2024. gada Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks Zviedrijas pilsētā Malmē, no 8. līdz 11. maijam! Dzērienus varēs iegādāties uz vietas. Būs uzvedumi, deju mūzika, uzstāsies jauniešu kapele „Jā“ un arī varēs baudīt visas Eirovīzijas klasikas!

Nama Labad ir svarīgs līdzekļu vākšanas pasākums Melburnas Latviešu Nama kooperatīva kalendārā. Ievāktie līdzekļi palīdz Namam īstenot dažādus nepieciešamos ēkas remontus un uzlabojumus.

Šogad Namā notiek vairāki lieli atjaunošanas projekti, tai skaitā tiek ievietotas jaunas apgaismošanas un skaņu sistēmas, ko varēs pirmo reizi izmēģināt Eirovīzijas vakarā.

Nekavējoties sarunājiet kompāniju, aicinot savus mīļākos, radus un draugus! Galdi būs klāti 10 personām. Lūdzam ievērot, ka biļetes nevarēs iegādāties pie durvīm.

Biļešu cenas: $75/atl. $60, jauniešiem zem 16 g.v. $25, bērniem zem 5 g.v. ieeja brīva. Ieskaitītas kokteilis ar pīrāgu vakara sākumā, siltas vakariņas ar saldēdienu, kafija/tēja un priekšnesumi.

Biļetes pērkamas sekojošā saitē: https://www.trybooking.com/CQEAT

Iveta Samule,
Eirovīzījas vakara rīcības komitejas locekle
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com