Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Panākumi konkursā Francijā

Vokālā ansambļa „Kolibri“ Jauniešu grupai

Laikraksts Latvietis Nr. 808, 2024. g. 18. jūlijā
Elvijs Krevics -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
Maza_Gilde

Vokālais ansamblis „Kolibri“ Francijā. FOTO Publicitātes foto.

FOTO Publicitātes foto.

Ar lieliskiem rezultātiem 10. jūlijā no konkursa INTERNATIONAL CHOIR COMPETITION IN PROVENCE 2024, LA SEYNE-SUR-MER (06.07.-09.07.) Francijā atgriezās RKTMC Mazā ģilde bērnu un jauniešu vokālā ansambļa Kolibri Jauniešu grupa (vadītāja Agnese Malnača).

Konkursā jaunieši piedalījās divās konkursa kategorijās – Vokālās grupas, ieņemot 1. vietu, un Tradicionālā, tautas mūzika, kurā piedalījās gan kori, gan vokālie ansambļi, iegūstot 2. vietu. GRAND PRIX izcīņā jaunieši ierindojoties godpilnajā 3. vietā.

Tautas mūzikas kategorijā jaunieši izpildīja divas Lauras Jēkabsones dziesmas Jumalo un Totari, kā arī Valta Pūces Gaismeņa ausa, sauleite lēce un latviešu t.dz. Kurš putniņis dzied tik koši Jāņa Kalniņa apd., savukārt kategorijā Vokālie ansambļi – Anders Edenroth Words, Kate Rusby Underneath the Stars, GQ Crabbuckit un Erroll Garner Misty.

Kolektīvs izsaka pateicību Rīgas valstspilsētas pašvaldībai un vecākiem par finansiālu atbalstu.

Bērnu un jauniešu vokālais ansamblis Kolibri (vadītājas Inita Malnača un Agnese Malnača) ir aktīvi koncertējošs kolektīvs, kurā dzied 40 bērni un jaunieši no 4 līdz 19 gadu vecumam. Kolektīvs ierakstījis vairākus mūzikas albumus bērniem un piedalās dažādos koncertos, konkursos un izrādēs gan Latvijā, gan aiz tās robežām.

Ar Kolibri Jauniešu grupu varēsiet tikties 17. augustā plkst. 17.00 LU Botāniskā dārza pasākumu telpā Šķūnis.

Elvijs Krevics,
RKTMC „Mazā ģilde“ projektu vadītājs



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com