Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Jaunatnes Dienu 2024 biļetes pieejamas visiem pasākumiem

Nevilcinieties un rezervējiet savu vietu jau tagad!

Laikraksts Latvietis Nr. 815, 2024. g. 2. okt.
Kārla un Selga Tuktēnas -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
38JDLogo

Lieliskas ziņas latviešu kopienai un JD cienītājiem! Tagad pieejamas biļetes uz visiem Jaunatnes Dienu 2024 pasākumiem. Šī gada festivāls sola piedāvāt neaizmirstamu pieredzi, pilnu ar mūziku, kultūru un izklaidēm, kas notiks dažādās Sidnejas vietās. Neatkarīgi no tā, vai jūs interesē koncerti, teātris, kruīzs vai saviesīgie vakari, biļetes tagad var iegādāties uz visiem pasākumiem!

Ja vēlaties nodrošināt savu dalību šajos aizraujošajos notikumos, šis ir labākais laiks iegādāties biļetes. Līdz 1. novembrim visām biļetēm ir pieejama 10% atlaide, tādēļ neaizmirstiet izmantot šo īpašo piedāvājumu!

Kruīzs pa Sidnejas ostu – neaizmirstams vakars

Viens no visvairāk gaidītajiem festivāla notikumiem ir kruīzs pa Sidnejas ostu, kur viesi varēs baudīt vakaru ar dzīvo mūziku, neierobežotu dzērienu un uzkodu piedāvājumu, kā arī elpu aizraujošiem skatiem uz Sidnejas panorāmu. Tā kā pieprasījums pēc šī pasākuma ir liels, biļetes uz kruīzu ir jāpērk iepriekš, jo rezervācijas tiks slēgtas 15. decembrī 2024 (ja vien visas biļetes netiks izpārdotas pirms tam). Neatlieciet to uz pēdējo brīdi – rezervējiet savu vietu tagad!

Daudzveidīgi pasākumi visām paaudzēm

Jaunatnes Dienas ir atvērtas visiem, un mēs īpaši aicinām apmeklēt koncertus un teātra izrādes, kuras piemērotas visām vecuma grupām. Neatkarīgi no tā, vai esat ģimene ar bērniem, kultūras cienītājs vai vienkārši meklējat aizraujošus vakara plānus, Jaunatnes Dienu programma piedāvā kaut ko ikvienam.

Visi, kas apmeklēs saviesīgos vakarus, katru vakaru saņems vakariņas, lai viesi varētu baudīt patīkamu atmosfēru bez raizēm par ēdienu.

Neizlaidiet šo iespēju!

Jaunatnes Dienas 2024 solās būt viens no neaizmirstamākajiem festivāliem, kas atspoguļos latviešu kultūras bagātību. Rezervējiet savas biļetes laicīgi, lai nodrošinātu vietu šajos īpašajos pasākumos!

Lai iegādātos biļetes un uzzinātu vairāk, apmeklējiet www.trybooking.com/eventlist/38jd vai zvaniet 0432 782 211!

Kārla un Selga Tuktēnas,
Jaunatnes Dienu rīcības komitejas vārdā
Laikrakstam „Latvietis“



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com