Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


Reformācijas dienas dievkalpojums

Šogad klātienē Sv. Krusta baznīcā

Laikraksts Latvietis Nr. 726, 2022. g. 9. nov.
Helga Jansone -


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv
SvKrustaDraudze

Melburnas latviešu ev.lut draudzes mācītāja Helga Jansone un Melburnas latviešu ev. lut. draudzes priekšnieks Pēteris Saulītis pēc Reformācijas dienas dievkalpojuma. FOTO Ojārs Greste.

Melburnas latviešu ev. lut draudzes mācītāja Helga Jansone Reformācijas dienas dievkalpojumā. FOTO Ojārs Greste.

Pirms gada Melburnas Latviešu ev. lut. draudze un mana draudze Pasco, Vašingtonā sagatavoja kopīgu Reformācijas dienas dievkalpojumu. Tas bija pieejams vietnē YouTube – Reformācijas Dienas dievkalpojums 2021. g*.

Un te nu mēs pēc gada kopā pielūdzam Reformācijas dienu dievkalpojumā klātienē Svētā Krusta baznīcā. Ir brīnišķīgi atkal būt kopā ar jums. Tāds prieks!

Esmu šeit nedaudz vairāk kā nedēļu un dzīvoju Latviešu Ciemā. Ar citiem iedzīvotājiem esmu braukusi autobusā iepirkties, vadījusi dievkalpojumu Ciemā un apmeklējusi Melburnas Kausa izcīņas svētkus. Es apmeklēju Kultūras dienu līdzekļu vākšanas sarīkojumu Latviešu namā, kur es vairāk nekā jebkad agrāk biju pateicīga par darbu, kas nepieciešams, lai izpildītu tik izaicinošas tautas dejas un dziedātu tik dažādas dziesmas. Man patika redzēt dažus cilvēkus, kurus nebiju redzējusi gadiem ilgi.

Šis ir aizraujošs laiks. Es ceru, ka es labi kalpošu mūsu kopienai kā jūsu mācītāja.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka esat laipni aicināti sazināties ar mani, ja vēlaties mani apciemot vai sarunāties. Mans jaunais tālruņa numurs ir 0497839083.

Vēlos dalīties ar fragmentu no mana pagājušās svētdienas sprediķa: „Arī šī draudze – mūsu draudze – Melburnas Latviešu evaņģēliski luteriskā draudze šobrīd tiek veidota no jauna. Kamēr mēs paliekam uzticīgi Dievam un Dieva vārdam kopā ar Dievu kā mūsu vareno cietoksni, mums nav jāuztraucas par to, vai esam pietiekami labi. Mēs pieļausim kļūdas; es zinu, ka es kļūdīšos. Ne mūsu darbu dēļ, pat ne mana darba dēļ šī kalpošana uzplauks. Tas būs Dieva mīlestības dēļ pret katru no mums. Dievam rūp, lai būtu draudze jums un visai latviešu sabiedrībai. Šī kalpošana tiks reformēta un pārveidota ar Dieva žēlastību. Dievs turpinās darboties šajā draudzē, caur jums un tagad arī caur mani. Un mūsu uzdevums ir ticēt, uzticēties mūsu mīlošajam Dievam. Paldies Dievam, Āmen.“

Mācītāja Helga Jansone
Laikrakstam „Latvietis“

* https://www.youtube.com/watch?v=FjVV4YGz_vg



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com