Laikraksts Latvietis

Laiks Latvijā:


„Mirkļi Melburnas latviešu sabiedrības dzīvē“

Vēsture Igora Dimita fotogrāfijās

Laikraksts Latvietis Nr. 764, 2023. g. 13. sept.
-


Ieteikt Facebook.com

ieteikt draugiem.lvIeteikt draugiem.lv

Latviešu kreditkooperatīva Melburnā valde 1980. gadā. No kreisās: priekšsēža vietnieks Igors Dimits, sekretārs Gunārs Robergs, valdes loceklis Kārlis Freiverts, priekšsēdis Arvīds Prods, valdes locekļi – Uldis Šterns, Edvīns Misa un Kārlis Žubeckis. FOTO Igors Dimits.

Kādreiz ik gadu iznāca Latviešu kreditsabiedrību gada grāmata. To kopš 1962. gada izdeva Latviešu Kreditsabiedrība Toronto un tajā bija sakopotas ziņas par visiem latviešu kreditkooperatīviem rietumu pasaulē. Ik gadu Melburnas kooperatīvs nosūtīja viņiem gada pārskatu ar pievienoto, tā laika, valdes fotogrāfiju. Šis foto uzņēmums tika pozēts un uzņemts kā pievienojums 1980. gada pārskatam Latviešu kreditkooperatīva Melburnā izdotajā jubilejas izdevumā: „30 gadi un turpmāk“. Teksta autors Eduards Silkalns un tajā ir daudz informācijas par Melburnas latviešu dzīvi.

Fotogrāfijā redzama Kreditkooperatīva valde 1980. gadā. No kreisās: priekšsēža vietnieks Igors Dimits, sekretārs Gunārs Robergs, valdes loceklis Kārlis Freiverts, priekšsēdis Arvīds Prods, valdes locekļi – Uldis Šterns, Edvīns Misa un Kārlis Žubeckis.

LL redakcija pateicas Kārlim Žubeckim par sniegto informāciju. ■



Atbalstiet laikrakstu

Izvēlēties summu

SLUDINĀJUMI




Latviesu impresijas


ALMA Book


3x3 Australija




SLUDINĀJUMI


BookDepository.com